Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Włamał się do moich myśli

Przeczytajcie - jak to wyjaśnić ? Dla mnie to nie przypadek.

Polecane posty

Wczoraj wróciłam do domu i gdy spałam usłyszałam mamę - mówiła,że idzie do babci, bo ta nie odbiera telefonu i ona się martwi. Ja pomyślałam 'moze cos jej sie stalo, moze umarla?' tego dnia bylam umowiona z pewnym chlopakiem...nie chcialam isc, zastanawialam sie co by bylo gdybym mu napisala 'babcia mi umarla nie moge przyjsc' jednak on odwolal spotkanie. A dzisiaj do mnie napisal. Po prostu az mnie zamrozilo! Napisal,ze umarla mu babcia... Jak to mozna wyjasnic? Prosze niech mi ktos powie! Jestem zaniepokojona...moze on mi czyta mysli?!

Gość lubie to ....
przypadek, nic sobie z tego nie rob ;)

Gość krzyzanowsky
moze to twoj brat ?

Moj brat? nie, poza tym masz nick jak nazwisko pewnego chlopaka ktory ze mna ostatnio rozmawial. O ja pirdole same zbiegi okoliczności! życie to gra... przypadek?no jakim cudem?!?! nie mam siły życ :( wszystko jest ustawione

Gość ci podpowiem:
wszystko jest przypadkiem i cudem jednoczesnie :)

Gość rerekumkumkumrere
No ale on przecież napisał, że umarła mu babcia a nie tobie, więc nie rozumiem czemu twierdzisz, ze czyta ci w myślach!! A babcie mają niestety to do siebie, że są babciami i są starsze, wieć kiedyś muszą umrzeć. To nic takiego, tak się po prostu czasem dzieje, ze podobne wydarzenia się udziałem kilku osób. Ja mam lepiej, bo ja rzeczywiście czytam w myślach innych, na przykład mój wujek był w kinie, ale nie potrafił sobie przypomniec tytułu filmu, a chodzi do kina raz na jakieś pół roku, i właśnie próbował sobie przypomnieć, oczywiście nic mi nie mówił o czym to film a ni kto w nim grał, a mi się wtedy ten film jakby wyświetlił w głowie i mówie mu co to za film. On patrzy na mnie w szoku i pyta się skąd wiedziałam. a ja to po prostu zobaczyłam. Czasami mam takie kację ;)))

Gość atylla
uczucie że ktoś potrafi czytać w myślach, to jeden z objawów schizofrenii.