Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczynaaa20

Ortografia u faceta

Polecane posty

Gość Dziewczynaaa20

Cześć! Niedawno poznałam bardzo sympatycznego chłopaka, który w tym roku kończy 22 lata. Jest opiekuńczy, zabawny, dba o mnie i naprawdę nie mam mu nic do zarzucenia... oprócz ortografii.. Zdarza się, że sms od niego wypełniony jest błędami ortograficznymi.. Zastanawiam się co powinnam zrobić, ponieważ przeszkadza mi to, ale jednocześnie nie chcę go urazić. Pomóżcie ;)

Gość 96554744588555896
Udzjeljc korepetycij j po problemje,

Gość kup mu w prezencie
kieszonkowy słownik ortograficzny :)

Gość zennoka
napisać mu sms-a z takimi bledami by nie wiedzal o co chodzi i kupić słownik

Gość Dziewczynaaa20
Wszystko fajnie, tylko nie chciałabym go przy tym urazić..

Gość mójmąż
mój obecny mąż, robi takie błędy ortograficzne, że głowa mała, kiedyś jeszcze przed ślubem jak pisał mi smsy to tylko ja je potrafiłam odczytać, w związku z tym na dzień dzisiejszy nie pisze smsów tylko dzwoni.

Gość Dziewczynaaa20
Szczerze mówiąc myślałam, że doradzicie mi co takiego powinnam zrobić :(

Gość eva420
Mój narzeczony robi takie błędy, że głowa mała... a mimo to skończył studia i ma dobrą pracę :)

Gość gandziaaaaa
Żartujesz? Nic z tym nie zrobisz. Albo akceptujesz to, że nie za bardzo się facet zna na ortografii, albo go żegnasz. Przecież jej go nie nauczysz.

Gość rabbit junk
może poprawiaj go co jaki czas? inaczej sie chyba nie nauczy, a to subtelniejsze, niz kupowanie slownika

Gość eva420
mójmąż - myślimy podobnie :D

Gość sfssf
Mój chłopak dobrze skleja zdania,nie robi błędów ale nie pisze Ciebie,Tobie,Cię z dużych liter co mnie trochę wkurza bo moim zdaniem takie słówka jak kocham cie tracą na wartości.Może to głupie ale inni jakoś potrafią normalnie napisać

Gość ekhmmmmmm
[zgłoś do usunięcia] sfssf Mój chłopak dobrze skleja zdania,nie robi błędów ale nie pisze Ciebie,Tobie,Cię z dużych liter co mnie trochę wkurza bo moim zdaniem takie słówka jak kocham cie tracą na wartości.Może to głupie ale inni jakoś potrafią normalnie napisać" Sama robisz błedy,bo pisze się literą, a nie z litery:P,więc czepiasz się bezpodstawnie o tę literę. Naprawdę ta wielka litera jest az tak wazna?Jak napisze :"kocham cię " to żle,a jak napisze : " Ty suko " to juz bedzie ok., bo wielkiej litery uzyje:D?

Gość o z kreska.
ja ostani poznalem kobiete przez neta, Po pierwszym moim mailu, odpowiedziala mi jakze uroczo, z tym ze wypowiedz byla tak wysadzona bykami , ze odechcialo mi sie dalszej znjamosci. I koleaznka ma 30 lat :/ Jak mozna robic MEGA bledy praktycznie w kazdym slowie.:/

Gość Dziewczynaaa20
No właśnie chyba będę go poprawiać. Mam nadzieję, że wybaczy mi to..

Jeśli nie jest Twoim facetem, nie rób NIC. Jeśli nim jest, powiedz "uważam, że jesteś przesympatycznym i uroczym mężczyzną. Ale przeszkadza mi Twoja ortografia. Czy miałbyś coś przeciw temu bym Ci pomogła poprawić błędy? Mam nadzieję, że nie się pogniewałeś, że pytam o to."

Gość ClaireClaire
Znałam faceta , który potrafił napisać "POWIEDZIEDŹ" albo ''NÓDZIŁEM SIĘ"...