Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

nowy filmik z Los Angeles! prosto z...pustyni!!!

Polecane posty

Gość tutakaya
To nie wchodźcie na ten temat, bo nie rozumiem o co wam chodzi? Zaśmiecanie to jest wchodzenie na obce tematy i spamowanie linkami, a Ella zakłada sobie swój temat i to wy tu włazicie! Ja jak mnie temat nie interesuję, to nie wchodzę. Jest dużo ludzi, którzy lubią filmiki Elli i nie zabronicie im ich oglądać )

Gość ella nasza korespondentka z us
dobra, już widzę, rozumiem Twoją radość i poczucie wyroznienia, a ja powiem,ze zdziwil mnie deszcz na pustyni w twym filmiku, myslalam ze tam nigdy nie pada ;P

nie spodziewalam sie desczu...ale oczywiscie od czasu do czasu pada te kaktusy tez potrezbuja wody :)

Gość fajnie tam jest
bardzo pieknie! wlasnie obejrzalam!

Gość Pocztówka z Gór
Jejku jak pięknie... Teraz wiem, skąd tyle jadu w komentarzach. Grubasy siedzą w swoich śmierdzących blokach i mogą tylko pomarzyć o takich widokach na żywo :) Chciałabym to kiedyś zobaczyć na żywo, może kiedyś będzie mi dane ;) Jesteś naprawdę fascynującą osobą! To chyba najciekawszy filmik, takie widoki! Pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne filmy! Buźka!

Gość heloiza999
Miejsca to tylko miejsca. Wg mnie ella gdziekolwiek by nie krecila byloby suoer. Lubie jej magiczny swiat.

Gość V jak Vendette
Ela czy to prawda że jesteś upośledzona? I czemu obrażasz innych na około?

Gość Biała Trisch
Obraża innych na około, zero przyjaciół, umysłowo otępiała. Czego tu zazdrościć 🖐️

Gość Nkigbbj
Moze zlozymy sie i kupimy jej porzadne buty bo nawet po pustyni i kamieniach w klapkach biedulka chodzi ;) "fajne miaateczko Alamo" wyglada jak dawno opuszczona nora Pustynia spoko,widze tam fajne gory (kocham gory i sama laze czesto) ale nagrywasz przy ulicy wiec nie widac wiele prawdziwej pustyni.Ale w takich klapkach glebiej bym nie szla:D

nie mozecie kupic mi porzdanych butow ha ha! siedzicie nadal u mamusi ha ha!

Gość yyyyy to ja
może ma fajfusa albo jej stopy śmierdzą dlatego te klapki czego się czepiacie

ulicy? to jest slynna autostrada nie ulica

Gość bibibbbo
Fajny film !

Gość Ciekawy filmik
::)Fajnie obejrzeć piekną przyrodę

Gość Ciekawy filmik
Fajnie obejrzeć coś takiego :)

Gość czekałam tydzien na ten flmik
mi sie bardziej podobal filmik z oceanarium i oceansong...wole z wodą, pustynia mi sie nie podoba :( podoba mi sie jamnik i trawa i parki

Gość spass
czy ty mogla bys pokazac cos ciekawego kiedys ?- bo tu ja nic nie widze takiego- czy mogla bys cos konkretnego zaplanowac, cos z wyobraznia, cos wyjatkowego ?- bo coz ty tu pokazalas ??? - stare szopy i kamienie ? - czy nie stac cie na odrobine wyobrazni ? - na pustyni zyja tez jakies rosliny, zwierzeta- cos przez chwile bylo widac ale nie wiem co, nie dalo sie tego zobaczyc- czy to krowy byly ? -a moglo byc ciekawe- niestety ! ok. mrowki widzialam, rosline tez- ale pewnie jest ich tam jeszcze kilka i roznych, moze tez krzewy i drzewa jakies ciekawe bys znalazla albo kwiat ? niewiem co jeszcze byc moze tez tam rosnie- te gory sa ladne a poza tym coz - nie wiele mozna sie dowiedziec od ciebie na temat pustyni i niewiele ten filmik wnosi nowego poza tym co kazdy juz wie- ze pustynia to piaski i kamienie i oczywiscie ty we wlasnej osobie w roznych pozach- dla mnie bylo to szkoda mojego zmarnowanego czasu na ten filmik ! - tyle

spass polec se sama na ksiezyc moze cos ciekawego zobaczysz na przyklad kamienie ksiezycowe ale tak w ogole to mam dosc takich komentarzy od ludzi co w leza w lozku i jedza pizze i narzekaja na filmik z jednego z najslynniejszych miejsc na ziemi

tzn mozesz poeciec na ksiezyc ale najpierw muisz wyjsc z lozka ale zastanawiam sie co by ci sie tak anprawde spodobalo? postaram ci sie dogodzic i powyginac

ale na negatywnosc nie ma lekarstwa...odpuszcze se

Gość asdfghjkasdfghasdf
nuda

Gość obejrzalam
piekne!

ELLAE--WITAJ Całuję rączki😘)) Świetne filmiki tutaj ukazujesz tylko przebywający tutaj w wiekszości to osoby o 12 letnim umyśle.Zwykłe osle pały,ćmoki ,ćwoki.leszcze mameje ,mamisynki i obrzepały.Widzisz Ellae nick nosze adekwatnie do znajdujacych sie tutaj popiertolońców i sparafrazowałem kafeterię jako łajbę.JUz cafe jest łodzia podwodna taki syf sie tutaj zaległ.Lumpenproletariat nie może sobie wybaczyć,ze wybiłaś sie ponad przecietność.Oni zostaną ćpunami i pariasami na zawsze .Nic już ich nie uratuje.Nie umiejszajac tym co pozytywnie sie o Tobie wyrażają.Zreszta wiesz jaki jest przekrój społeczeństwa na cafe.Poyebańcy Ci zazdroszczą i pierdzą jak niezdrowe dupska.Do zobaczenia słodki koteczku,nie przejmuj się zwykłymi pisdusiami tutaj i dalej pokazuj ciekawostki.Powodzenia:classic_cool:

Gość czesc ela
Kapitan chce green card

Gość drufa czesc jutro!
tak?