Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pampersiara

PAMPERS vs DADA

Polecane posty

Gość Sertiel
WItam !!! Pisałem o pieluszkach dada "Sertiel 2015.06.24 " I musze dziś zmienić zdanie :D Gdy wyszły nowe dada premium !!!! TYM razem poprawili pieluszki niesamowicie !!! Dalej Polecam dady 1 i dady 2 bo cena super a dziecko co siknie miało kleksa !!! Ale od 3 polecałem pampersy !!! Wiktoria ma już 1rok 3 msc. wyszły jakiś czas temu nowe dady premium i z żoną stwierdziliśmy że kupimy na spróbowanie może je poprawili iiii ........... POLECAM. Warstwa chłonna jest tak samo wydajna jak w pampersie a cena atrakcyjna !!! Tym razem się postarali !!!!

Gość gość
Mam 2 koleżanki które były w tym samym czasie w ciąży co ja (różnica miesiąca w porodzie) i jednej córeczka po pampers baby care dostała takich odparzeń ze dziecko wyglądało jakby gola pupka po asfalcie przejechała. A z kolei 2 koleżanki córka po activ baby dry miało alergie i duża wysypkę przeszła na dada i jest wszystko ok.

Gość gość
Co za bzdura jak mozna pisać ze ktoś kupuje dade bo go nie stać na pampersy. obecnie korzystam z pampersa i zastanawiam sie nad spróbowanie dady bo pampers właśnie te abd strasznie śmierdzą tym bardziej w takie upały a zmieniam synkowi pieluchy Max co 2h bo nie lubi leżeć a mokrej pieluszce.

Gość gość
Ja stosuje pampers premium care i próbowałam przejść na dada z polecenia znajomych ale jak dla mnie różnica jest spora! Active Baby Dry nie lubie i tutaj różnicy nie widze zarówno w cenie jak i w pieluszce. Natomiast premium care i trochę droższa ale wydajniejsza o wiele bardziej a co za tym idzie także ekononiczna. Co z tego ze dady tańsze skoro aby zapewnić dziecku suchość i komfort musze zmieniac ja częściej niz oryginalnego pampersa a wiec w skali miesiąca wychodzi na to ze dad użyje znacznie wiecej i kosztuje mnie to drożej! Dady może dobre na poczatek gdy dziecko co chwile robi kupje to wtedy i tak czesto sie zmienia i mozna oszczędzić ale gdy maluch robi juz kupke raz dziennie czy raz na dwa dni to przy samym siusiu pampers oryginalny premium care jest bardziej chlonny, jeden na noc i przy dotknięcie jest suchy, pupa sucha a przy dada nawet po jednym siusiu jak sie dotknie to jest mokra i pupa tez mokra ....

Gość gość
pampersy sa lepsze, nie ma co ukrywac, ale dada tez jest ok./ Co za roznica tak poza tym w co wali kloca dzieciak????? :P :P hahahhaha