Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justine29

Czy można znaleźć faceta kochanka , który...?

Polecane posty

Gość 36 i jedna trzecia
Crazy Autorka jest na etapie szukania

Gość ;,Zullus:?
Justine29:0 a miałaś juz w ogóle kochanka?:)

Gość crazy_wawa
To zaraz autorka dostanie parę propozycji od niesamowitych czułych i romantycznych ogierow. Tak na marginesie Justine, w twoim wypadku jak kogoś masz to w gre wchodzą tylko spotkania w hotelach albo na obrzeżach miasta, w zależności skąd jesteś.

Gość Justine29
craze warszawa nie mam nikogo, zulus nie miałam nigdy nie miałam nikogo poza obecnym partnerem/mężem. pytam z ciekawości jak to jest, na jakich zasadach (pewnie są ustalane indywidualnie, no ale mniej więcej jak przebiegają takie spotkania), jak to jest organizacyjnie, finansowo też (czy kochanki też płacą za wspolny koszt hotelu, kolacji?).

Gość transylwania
nie można, na dłuższą metę nie warto ale przekonasz się jak sama spróbujesz ;-)

Gość soft cakes
powiem tak justysia nie ma z tym problemu, ale nawet brudu zza paznokcia nie dam gdy poczuję, że wartością są gifty nie czas ze mną i emocje....

wszysko zależy z kim się spotykasz i jaki jest wsz wzajemny stosunek do siebie jak facet che sobie tylko ulzyc to na co mu kolacja na chate 10 min i koniec haha.jesli kochanek lub kochanka jest przyjacielem to sex moim zdaniem jest ta wisienka na torcie .

Justine29, oczywiście że można znaleźć takiego kochanka. Przecież taki powinien być kochanek. Ale jeśli byś mi powiedziała, że oczekujesz jakichś drobiazgów to nie miałabyś szans. Bo to nie sponsoring. A drobiazgi każdy kochanek chyba daje kochance. Bo jest to po prostu fajne, jeśli można jej sprawić radość czymś :)

Justine, "let's cut the chase", jak mawiają Indianie. Na co można z Tobą liczyć za talon na hokejówki lub amerykański opiekacz? Pytam tak z ciekawości teoretycznej, bo ja się spotykam tylko z kobietami, które robią to za czereśnie i winogrona (choć planuję rozszerzyć domenę na pomarańcze i mandarynki).