Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .... ona ....

CIAZA?????

Polecane posty

Gość .... ona ....

Czesc dziewczyny. przyznam, ze licze na wasza pomoc. dzisiaj powinnam dostac @, to 27 dzien cyklu... ale ani widu ani slychu. w srode robilam test-wynik negatywny (moze bylo za wczesnie). w sumie to nie mam objawow... jedyne co to przy kaszlu pobolewa mnie prawy jajnik i mam bialy sluz podczas badania szyjki macicy (nie wyplywa). przepraszam, za taki opis ale nie wiem jak inaczej to ujac. dziewczyny pomozcie

Gość Powtórz test za
kilka dni jeśli miesiączka się nie pojawi. Swoją drogą potrafisz sama sobie zbadać szyjkę macicy ale nie wiesz co zrobić w sytuacji jaką opisałaś...?:o

Gość .... ona ....
Szyjke macicy badam poniewaz staram poznac sie swoj organizm. stad wiem jak wyglada moja szyjka w poszczegolnych fazach. dzisiaj jest nisko ale jest "obolala"

Gość .... ona ....
moze mi ktos pomoc?

Gość Jak mamy Ci pomóc???
Zrób test za pare dni i tyle. Wróżek tutaj nie ma. Każda kobieta ma inny organizm.

Gość .... ona ....
Tak wiem ze kazdy organizm funkcjonuje inaczej ale moze sa kobiety ktore moga podzielic sie wiedza np. na temat szyjki w fazie lutealnej

Gość thbdgvdfgdgfgdfg
Zajścia w ciążę nie da się ocenić na podstawie obserwacji szyjki macicy, niestety. Na początku ciąży działa niestety tylko test. Natomiast szyjka macicy przed okresem się zwykle: obniża, rozpulchnia i otwiera. Cóż, pozostaje Ci jedynie zrobić test, bądź poczekać na okres. Jeżeli się obserwujesz - faza lutealna ma ok 12 dni, jeżeli spóźnia Ci się okres - dodatkowe dwa = test powinien wyjść, jeżeli doszło do zapłodnienia. Natomiast 2 dni to nie jest jeszcze jakieś spóźnienie szczerze mówiąc.

Gość thbdgvdfgdgfgdfg
a sory u ciebie okres sie nie spóźnia :D