Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pole345

bieganie,odchudzanie, spóźniający się okres.

Polecane posty

Gość pole345

witam, część powie od razu ZRÓB TEST, ale chcę się poradzić kogos, jesli już to jaki? opowiem o co chodzi. mam 21 lat w ciągu miesiąca schudłam z 70 kg do 65 zawsze dużo ćwicze jednak przez ten miesiąc mało jakoś jadłam, biegałam3-4 razy w tygodniu po 11 km, dodatkowo robiłam różne treningi, szłam spać o 23 wstawałam ostatnio o 4. rano i jechałam po 2 godziny i tak przez 4 dni pod rząd, i przez 3 dni piłam p 3 tabletki wapna dziennie, dodatkowo opiekuje się bratem więc go dźwigam ( wazy 40 kg) kilka razy dziennie. niestety w kwietniu nie zaznaczyłam sobie kiedy miałam okres( jakis pech,. zawsze to robie) ale oddtwarzając w pamięci i liczącc kiedy powinien mi wypaść jest tak że powinen być w czwartek a jego nadal nie ma. zamiast tego wydziela mi się minimalnie biały lekko gęstawy śluz, w poniedziałek miałam duzo przeźroczystego śluzu. zawsze przed okresem miałam takie dni a później suchośc i dopiero okres. teraz jest coś innaczej, dodatkowo zauwazyłam że wczoraj i dzisiaj bolał mnie prawy jajnik przy bieganiu, a w nocy trochę bolało mnie podbrzusze. ale z przerwami, od wtorku biorę spalacz tłuszczu mocny dość i nie wiem czy go odstawić czy nie. niestety, obecnie jestem w małej miejscowości na weekendzie i nie mam mozliwości kupna testu, a powoli się nakręcam że to może być ciąża bo przecież ryzyko zawsze jest. czy taki mały spadek wagi może mieć wpływ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować