Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toscania88

TEZ MACIE CHLOPAKA MAMINSYNKA??

Polecane posty

Gość toscania88

Juz nie daje z nim rady:( popisze ktos ze mna?

Gość gigi gigi
a ktoś cię zmusza, żebyś takiego miała? takiego chciałaś - takiego masz

Gość cn
no chyba zartujesz,nigdy bym z takim nie była

Gość Sylwia 22
mój facet nie jest maminsynkiem na szczęście :D ma zdrowe relacje ze swoją rodziną :)

Gość jutro bo tak
Nie mam.Miałam.

Gość toscania88
Nikt mnie nie zmusza,przeciez jak sie kogos poznae to chyba nie odrazu wiesz jaka ta osoba jest wszystko wychodzi z czasem. Wszysto wyszlo od czasu kiedy zamieszkalismy razem,jestesmy razem 6 lat wiec chyba zeby tak sobie odejsc to nie jest takie proste,zreszta ja nie chce odejsc od niego bo go kocham bardzo chce zeby sie zmienil,ale nie wiem jak mam to zrobi:(:(

Gość fghjklkjhgfghjk
O nie, współczuję. Naprawdę. Ja też miałam taki problem, ale odcięłam się od rodziny męża całkowicie.

Gość toscania88
Do "bo jutro tak" mialas takiego faceta mozesz cos wiecej powiedziec jak wygladala wasza sytuacja? U mnie jest tak ze on twierdzi ze ma matke w dupie ze ja jestem najwazniejsza,ale w czasie klotni jak ja cos powiem na nia to on zaraz jej strone trzyma,mamusia zawola ze musi 1000zl pozyczyc to synus biegnie do niej i jej kladzie pieniadze na stol,a mi 100zl potrafi wygadac. Ona pozyczyc umie ale oddac to juz nie bardzo...zero tematu. Otwiera nasza korespondencje,a wlasciwie jego ale to od takich rzeczy chyba jestem ja!! ja jej listow nie otwieram,ale jak mnie nie bylo i synek ze wszystkim do mamusie biegal to teraz jest tak nauczona i do wszystkiegosie wpierdala