Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol_kawaler

klub cocomo ! wieczór kawalerski!

Polecane posty

Gość karol_kawaler

HEJ, MAM PYTANIE : CHCĘ ZROBIĆ KOLEDZE FAJNY WIECZÓR KAWALERSKI W ZAKOPANYM W KLUBIE COCOMO za 2tygodnie... CZY KToŚ TAM, CZY KTOŚ TAM PRACUJE BĄDŹ PRACOWAŁ, czy tancerki są warte tego żeby tam być, czy zachowują się normalnie czy proponują czegoś więcej, czy są nachalne czy tylko tańczą i tyle.... itp... proszę o odpowiedzi pozdrawiam

Gość karol_kawaler
up up

Gość karol_kawaler
no nikt nie był w klubie GO-GO???!!!!!!!!! ODP

Gość nie-prawik
Już, już. W zakopanem nie byłem nigdy, ale w cocomo ogólnie tak. Powinien ci, że tancerki były średnie a taniec prywatny słabiutki. Znacznie bardziej polecam klub Gentelmen. Jak byłem w gentelmenie to pamiętam, że tancerki były piękne i tańce były super. Może zanim zorganizujesz koledze wieczór kawalerski to przejdziesz się po klubach i zobaczysz gdzie jest najlepiej? Albo ja na twoim miejscu zorganizowałbym mu kawalerski w czeskiej Pradze :classic_cool: Z zakopanego daleko nie macie a tam jest mnóstwo klubów a tancerki są tam naprawdę z najwyższej półki :classic_cool:

Gość nie-prawik
.

Gość nawalony
tancerki się zmieniają co kilka miesięcy więc trudno powiedzieć jakie będa,ogólnie byłem w takich klubach i było fajnie,dziewczyny za dodatkową opłatą zrobią dodatkowe rzeczy

Gość gość
polecam cococmo, fajne kobietki, ładnie tańczą, zawsze wcześniej można miejsce zarezerwować

Gość gość
polecam cocomo, fajne kobietki, fajnie tańczą, wiadomo,można prywatnego zamówić młodemu ;P niech się bawi ;)

Gość gość
Nie zgodzę się, że dziewczyny za dodoatkową opłatą zrobią coś więcej. Mogą wylecieć za to z pracy. Wieczór kawalerski miał tam mój znajomy, wykupiliśmy mu taniec prywatny, był bardzo zadowlony :D Wcześniej zarezerowaliśmy loże u menagerki. Ogólnie polecam!

Gość Bartosz20000
Cześć wszystkim ! Byłem w Cocomo we Wrocławiu na wieczorze kawalerskim. Było bardzo fajnie. Na pewno jeszcze się tam wybiorę :)

Gość gość
ten temat to reklama klubu cocomo ogólnie wiadomo ze tam sie okrada klientów ..do tego sa szkolone tamtejsze szmaty wijące sie na rurkach i kelnerki. jak chcesz zeby cie oskubali to jest idealne miejsce.