Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belrissa

Nienawidzę lata...

Polecane posty

Gość emocjonalnaaa234
do sylwetki zawsze można dopasować tak strój, by wyglądała ok jak się jedt grubym można schudnąć ja mam halluksy, i co ja mam powiedzieć? jedyne co może pomóc to operacja, ale zaś trzeba ją powtarzać, bo się to odnawia do tego jestem chora na boreliozę i mam poważne problemy z jajnikami chciałabym mieć problem typu masywne giry, albo wąskie biodra :o

Gość belrissa
Akurat z nóg nie da się zrzucić ot tak, łydki to jedna z części ciała których wygląd jest najbardziej uwarunkowany genetycznie. Kiedyś dużo ćwiczyłam i nie było prawie żadnej różnicy :o A ja mam dużo gorsze nogi niż te które zostały tu wklejone (i są całkiem ładne!)

Akurat łydki to najgorsze miejsce do odchudzania... ja zawsze miałam grube, całe moje nastoletnie życie, dopiero jakoś koło 18 moje nogi zaczęły chudnać. ale przy moich 'liczbach' (wzrost, waga) dużo dziewczyn i tak miałoby już chude nogi jak patyki. Moje są po prostu, po latach, normalne w miarę.. a mi się dalej czasami wydają za grube :/... to jest po prostu koszmar :p

Gość Kochająca lato
Piszecie, ze schudnąć trzeba chcieć.. no owszem, ale ja ważę 49 kg, wczoraj się wazyłam, więcej za cholerę nie mam zamiaru chudnąc, a te moje uda nie sa takie, jakie bym chciała. Robie przysiady, jeżdżę rowerem (godzina dziennie roweru co najmniej), owszem, ujędrniły się, ale z obwodu nie spadło i pogodziłam się z tym. Tak, jestem niziutka, ale czy to ogromna wada? Przecież nie miałam na to wpływu. I tak kocham lato :) a dziś chłodniej :(

Gość Hałka
A ja mam bardzo szczuple lydki i z tego powodu mam kompleksy:/....radze sobie z tym bo kupuje wiazane buty ,wiazane na lydce i juz tak smiesznie one nie wygladaja hehehe Autorko - moze kuz biustonosz push up? Ja taki nosze:) Kochająca lato - ile masz cm.wzrostu? Moze wszystie napiszcie ile macie cm.wzrostu:)

Gość belrissa
Ja tylko push-upy noszę, inaczej wyglądałabym jak chłopiec. Mimo tego wyglądam komicznie. I mam 177 cm wzrostu - wiem, porażka :o

Gość Hałka
belrissa - wysoka jestes i masz grube lydki?Moze tylko Tobie sie tak wydaje?? Ja mam "az" 167 cm.wzrostu

Gość .;,:)
niestgety kochajaca lato masz krzywe nogi i to widac ale strojem na siebie nie zwracasz uwagi wiec nikt pewnie sie nie przyglada

Gość Hałka
hmm...nie mojego wpisu:/

Gość loverka8
ja tez mam nieproporcjonalna sylwetke i niedlugo wyjezdzam na urlop i bede musiala straszyc ludzi widokiem moich grubych UD!!!! mam 167cm wzorstu a w udzie 57cm!!!! nienaiwdze swoich nog, tak bardzo mi przeszkadzaja ze stweirdzialam jak tylko bedzie mnie stac to ide na BodyJet i sobie przeszczepie tluszcz z ud w piersi! niestety jak schudne to od razu leca mi cycki i zebra widac ....

Gość nie mam czarnego nickkkkaaa
też nie lubie lata, ale z innych powodów. to, że nie wygladam idealnie z odslonietym cialem mam gleboko w dupie. nie ma idealow to po 1, a po 2.. naprawde mam gleboko w dupie zdanie i spojrzenia przechodniów.. naprawde kompletnie mi to wisi czy sie im moje nogi spodobaja czy nie :D podobam sie i chce sie podobac swojemu facetowi. reszte mam gdzies :) chyba wyroslam juz z tego poczucia, ze bede miec prawo do roznych strojow dopiero jak bede w swoim mniemaniu idealna... :o X x a lata nie lubię, bo jest gorąco, bo się pocę i większośc lata niestety spędzam w miescie, a lato w miescie to nic przyjemnego. ten skwar wsród asfaltów.. gdzies na wsi, gdzie można w kazdej chwili dopsko w bajorku zamoczyc, to inna bajka :) kolejna sprawa, to jakoś mnie nie kręcą letnie i typowo miejskie sporty. nie przepadam za rowerem, rolkami, plywaniem w chlorowanym basenie itp. w lato w zasadzie jedynie lubie poplywac, ale w morzu czy jeziorze. za to uwielbiam zime, poniewaz KOCHAM narty i łyżwy :) X X ps: pozdrawiam slimaki - miło, że dziś niedziela i nie musisz biegać po peronach :P :) 🌼

Ahahah :D Pozdrawiam cie też. Złośliwość na wysokim poziomie :D Ale pomyśl, jak takie biegi pomagaja zachować wysoką forme!

Gość szukam chłodnych i zacienio
nych miejsc

hmm nie chcialam byc zlosliwa, chcialam sie tylko przypomniec i cie pozdrowic :D 🖐️

Gość mariamatylda
ja nie znoszę zimy, lato kocham, nawet jak jest +50 stopni, jedyne czego nie lubię to pocić się w busie... a reszta jest ok

Gość Hałka
Zbieram Ślimaki No wlasnie to jest najwiekszy problem lata: brudasy w komunikacji miejskiej i do tego brak klimatyzacji. I zablokowane okna. popisuje sie pod Twoim komentarzem i dodac smrod ludzi spoconych:/

Gość Hałka
Ide sie poopalac....u mnie jest do cienia 25 stopni na plusie:D Wieje wiaterek i jest booosko...pozdrawiam tych u ktorych pada deszcz:/

tak. to jest najgorsze. wpienia mnie to po maksie. nakupili autobusów przystosowanych do włączonej klimatyzacji, gdzie generalnie wiekszosc okien jest "nieotwieralnych" i oszczedzaja na klimie :D w autobusach jest taki upał, ze nie mozna zdzierzec :o

Gość Hałka
loverka8 mam 167cm wzorstu a w udzie 57cm!!!! Faktycznie...duze masz uda......a jak jest z reszta ciala???:)

Gość kalllamandraaa
Ja pie*dole, ale macie problemy, za grube to za małe tamto... zamiast się cieszyć z ładnej pogody. Tyle czasu zima byla a teraz nareszcie wyszło troche słońca chociaż na 2-3 miesiace, no ile my mamy tego ciepła?! a wy narzekacie, jak się nie podoba to wypad na syberię ;].

mnie jeszcze denerwuje jak śmierdzi w całym autobusie i jest duszno, wiec cudem uda mi sie otworzyc okno, a po chwili dosiada sie do mnie jakas damula i woła, żebym je zamknęła, bo jej wieje, kurz jej z ulicy nawiewa (serio miałam taką agentkę), albo fryzure psuje! - na zewnątrz jest 20-30 stopni, a każdy wie, do jakichs temp. sie wtedy autobus nagrzewa :)

mnie jeszcze denerwuje jak śmierdzi w całym autobusie i jest duszno, wiec cudem uda mi sie otworzyc okno, a po chwili dosiada sie do mnie jakas damula i woła, żebym je zamknęła, bo jej wieje, kurz jej z ulicy nawiewa (serio miałam taką agentkę), albo fryzure psuje! - na zewnątrz jest 20-30 stopni, a każdy wie, do jakichs temp. sie wtedy autobus nagrzewa :)

Gość belrissa
No ja właśnie mam te 40 cm w łydce. Nie przejmuję się tym co inni pomyślą, po prostu źle się czuję z tym, że tak źle wyglądam :(

Gość Hałka
A ja w najszerszym miejscu (w łydce) mam 28 cm..i co ja mam powiedziec?:/

Gość pimmy
Mam identycznie :(