Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamknietaWsobieee

Pierwszy dzien w pracy i problemy. Co robic? POMOCY.

Polecane posty

Gość zamknietaWsobieee

bylam dzisiaj pierwszy raz w pracy. Bylam strasznie zestresowana, znerwicowana + trafilam na nie fajne kolezanki w grupie (Sa starsze ode mnie chyba o bardzo duzo) Ja mam 20 lat. One pracuja juz pare lat... Dzisiaj jedna mnie opieprzyla ze zle robie itd. (dziwnym tonem na mnie krzyczala) , powiedzialam jej ze dopiero sie ucze i ze mam prawo sie pomylic.. Pozniej nikt ze mna nie gadal. Czuje sie okropnie. To moja pierwssza powazna praca wsrod ludzi. Ja jestem raczej slaba psychicznie, od razu gdy ktos na krzyczy mam lzy w oczach i chce uciekac z tamtad jak najszybciej.. jestem cicha, niesmiala, zamknieta w sobie. NIE WIEM CO MAM ROBIC? jak sie zachowywac? gdy tak bedzie to zrezygnuje z pracy bo dalej tak nie wytrzymam.

Gość Przemyslaf21111
Moim zdaniem są dwa wyjścia . Albo dostosujesz się do innych pokażesz że nie jesteś niezdecydowaną nie umiejącą się bronić osobą , poprostu nie dasz sobie w kasze dmuchać lub druga opcja to zwolnienie się z pracy , która w Twoim przypadku wydaje się być bardziej prawdopodobna. Aczkolwiek nie podejmuj decyzji po jednym dniu , jeśli przez ponad 2 tyg w porywach do miesiąca będziesz źle się czuć to wtedy nie ma się co meczyć . Wiadomo pracę jest trudno znaleźć ale nie można też skazywać się na taką która wyczerpuje psychicznie. Trzeba poprostu trafić na odpowiednie dla siebie towarzystwo .

Gość taka jedna kafeteriankaaa
A co to wgl za praca? Jaka branża?

Gość ewinka 00ad9d
miałam ten sam problem, niemal przez rok męczyłam się tak w pracy z jedną babą z mojego zespołu, która była w stosunku do mnie złośliwa.. :( Raz przez nią się popłakałam w domu. Nie wiem jak wytrzymałam w tej pracy do końca.

Gość zamknietaWsobiee
ja dzisiaj sie poplakalam jak przyszlam do domu i mam doła strasznego... Chce byc lubiana w tej pracy ale chyba sie nie da bo wszyscy oceniaja mnie bardzo dziwnie.. Babki z ktorymi pracuje w ogole sie do mnie nie odzywaja , nie pytaja o nic. Czuje sie jak taki mół przez co trace pewnosc ze jestem fajna itd.

Gość Piotr 24
właśnie jaka branża powiedz