Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trollicaAsia

Czy on leci tylko na moją kasę?

Polecane posty

Gość inka123456
Do tej pory nie myślałaś czy on cię kocha dla kasy czy nie. Teraz ta myśl zatruwa ci życie. Tak naprawdę nigdy się tego do końca nie dowiesz pewnie, więc po co zatruwać sobie życie. Obserwuj jak się wobec ciebie zachowuje, jeśli jest ok. to zachowuj się tak jak wcześniej. Teraz ciebie stać aby jechać na wakacje to jedź to że za nie zapłacisz ty tak naprawdę nic nie znaczy to tylko pieniądze a ty masz prawo się dobrze bawić i wychodzić z chłopakiem gdzie ci się tylko podoba bo cię na to stać. Przestań dręczyć się pytaniami czy kocha dla kasy czy nie. Jest tylu bogatych ludzi na świecie zwłaszcza panów którzy też nie są urodziwi ale panny się za nimi zabijają pewnie dla kasy ale czy oni sobie coś z tego robią? Też dobrze się bawią. Baw się i ty a te panny w WC pewnie ci i tak zazdrościły więc nie myśl o tym i baw się dobrze z chłopakiem bo może rzeczywiście cię kocha a ty karzesz go za coś co sobie sama w głowę nabiłaś.

Gość trollicaAsia
Jakby on, czy ktokolwiek chciał kupić coś co uważam za głupotę, to też bym odradzała- nie wiem czy to jest taki dobry test.. Co do tego żeby dobierać sobie faceta na tym samym poziomie: może to i dobra rada, ale miałam kiedyś takiego faceta i nie był to udany związek, więc to nie może być jedyne kryterium, zresztą zakochać się jest trudno, a jak wymyślimy jeszcze jakieś dodatkowe kryteria typu zarobki w takim, a takim przedziale, to już w ogóle można sobie szukać do usranej śmierci. Może powinnam go rzucić i poczekać aż skończy studia i będzie zarabiał?- jasne na pewno nadal będzie wolny i chętny. I nawt jak się "zrobię", to jestem brzydka- dzik ubrany w sukienkę jest dzikiem w sukience, a nie piękną księżniczką.

Gość trollicaAsia
inka Ja sobie tak właśnie tłumaczę jak Ty napisałaś, ale zaraz mam doła, że to jednak głupie i jest dokładnie na odwrót:(

Gość a dba o Ciebie
wspiera Cie tak na codzien? pokazuje, ze mu zalezy? laski pewnie sa zazdrosna i stad takie teksty

Gość a dba o Ciebie
moze sprobuj przez jakic czas nie placic za wyjscia, wychodzcie na spacery, do miejsc za free itp. poznalas jego rodzicow i macie wyznaczona date slubu, cos planujecie?

Gość Rada od tamtej psycholozki
Od siedmiu boleści Jesteś mądra dziewczyna ! Tez odradzalabym lekkomyślne zakupy Inne rady tez mądrze odpowiadasz A rzeczy typu: A jest wzgl ciebie czuły , dzwoni / pisze kilka razy dziennie, pyta jak sie czujesz czy jak minął dzien ? Czy przytula od razu po zobaczeniu cie ? Czy kiedykolwiek krygowal sie kiedy płacisz ? Czy jakos chce wynagrodzic ci to płacenie ? Dba o ciebie jakkolwiek inaczej ? Moze zacznij z zapalonym światłem ten seks. Mój był nieśmiały na początku ...

Gość Ratyfikacji
Najprostszy test -zahaczyć w rozmowie o plany na przyszłość, a konkretnie małżeństwo i intercyzę. Jak się obrazy na to, to minus dla niego.