Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jowita Kutz

prosze pomozcie co to moze byc!

Polecane posty

nieraz sie smieje z takich tematow a teraz jestem zmuszona sama taki zadac. wspolzylam w 10 dniu cyklu, popoludniu, dni plodne mialy mi sie zaczac nastepnego dnia. 20 dnia cyklu popoludniu w toalecie na papierze toaletowym mialam plamienie, wieczorem odrbinke, na drugi dzien juz nic nie bylo. w poniedzialek jade do pracy za granice i nie wiem teraz czy jechac czy nie, bo moze jestem w ciazy a test chyba jeszcze nie wykryje. dzisiaj mam dopiero 24 dc, a cykle 31-32 dni.

prosze, czy jest jakis test ktory wykryje tak wczesna ciaze? na bete nie mam szans isc. jesli jestem w ciazy to bym przynajmniej nie wyjezdzala bo i tak pracowac nie bede.

Gość malajamalutkaaa
nawet jesli bedziesz w ciazu to czemu nie mozesz jechac? nie rozumiem

bo nie bede w stanie pracowac fizycznie. pytam czy jest test ktory wykryje wczesna ciaze. i czy ktos wie co moglo znaczyc to plamienie? tego dnia wspolzylam z mezem, kilka godzin wczesniej ale raczej po stosunku to nie mozliwe zeby bylo plamienie.

Nie możesz zrobić bety, czyli musisz cierpliwie czekać. Pewności że ten cykl nie będzie krótszy nie masz, czyli szansa na to że zaszłaś w ciążę jest. Ale nikt tego nie wie. Także zacznij łykać kwas foliowy.