Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miczka2445665

Zamknęłam się w sobie przez prześladowania z powodu nosa..

Polecane posty

Gość miczka2445665

Ja byłam ze względu na mój duży noc śmiali się ze mnie głównie chłopaki, dziewczyny mniej. Rysowali mój nos na kartce i oblepiali tym szkole wyzywali na przerwach Nikt się zbytnio nie zajął tym problemem ani nauczyciel ani pedagog. Nie chciałam nawet zdawać z wyróżnieniem do kolejnej klasy, bo nie chciałam wyjść na środek by mnie wyzywali To było straszne!! Wracałam do domu i płakałam Przez to teraz nie jestem już taka śmiała jak kiedyś.. eh jak to mnie skrzywdziło :/ Potem, gdy miałam ponad 20lat miałam powodzenie wśród facetów, choć wcześniej byłam przekonana o swojej nieatrakcyjności.. Dziś już nie słyszę tak często uwag o moim nosie, choć czasem coś usłyszę, ale nie wiem czy naprawdę ktoś mówi o moim nosie, czy to efekt mojej wyobraźni.. Coraz częściej zapominam o tym, że jest taki duży.. Musiałam się komuś wygadać, dzięki jak Ci się chciało czytać do końca. Dziś mam 27lat. Opowiedziałam kiedyś o tym mojemu chłopakowi, powiedział: "Nie przejmuj się, masz piękny nos". Łzy mi stanęły w oczach, ale wiem, że to nie jest prawda, mój nos jest rzymski czy jak kto woli żydowski.

wspulczuje ale ja tez bylem przesladowany w pierwszych dniach w szkole sredniej dlatego musialem zmienic szkole teraz jestem zamkniety nie mam znajomych o partnerce nie wspomne lecze sie psychiatrycznie coz takie zycie