Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwiaoiwia;)

praca licencjacjka

Polecane posty

Gość oliwiaoiwia;)

hej dziewczyny mam pytanie.w ile napisalyscie swoja prace lic.?ja jeszcze nie zaczęłam(tzn mam jedynie pierwszy rozdział niedkończony)a do konca maja mam dostarczyc prace;)nie wiem jak to zrobię:)w poniedziałek ide do biblioteki po reszte książek,nie przeraża mnie siedzenie i pisanie jej tylko te beznadziejne formaowanie,akapity itd;/

Gość hgjgjh
a co jest strasznego w edycji? od poczatku ustawiasz marginesy czcionke a akapity robisz Tabem. co za filozofia?

Gość Kalina821809
ja swoją napisałam w 24 ale robiłam badania przez kilka miesięcy.

Gość mam 27 lat
ja pracę licencjacką napisałam na 69 str w 3 tyg a magisterską na 80 str w miesiąc

Gość Kalina821809
*24h w sensie samego pisania, nie wymyślania tematu, robienia badań itd

Gość oliwiaoiwia;)
ja mam zamiar napisac na max 40 stron.i nie wiem o co chodzi z tymi przypisami,czy jak przepisuje z ksiażki ,zmieniam kontekst zdania,wyrazy,czy musze robić przypis?czy jak przepisuje cos żywcem z ksiażki?i jescze jedno .pierwszy rozdział pisałam z dwóch ksiażek. wstawie przypisy tych dwoch ksiązek beda sie ciagle powtarzac czy mozna tak zrobic?

Gość oliwiaoiwia;)
czy można napisać jeden rozdział z dwoch ksiażek?

Gość Pisanie prac mgr lic i in
Oferuję profesjonalną pomoc w pisaniu prac magisterskich, licencjackich, dyplomowych i innych. Napisałem już wiele prac, zdanych na 4-5:) Mam wielu zadowolonych klientów a przede wszystkim wieloletnie doświadczenie. Zainteresowane osoby proszę o pisanie maila na: zbyszek.walc84@wp.pl Pozdrawiam