Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ????

Dlaczego ona mnie ignoruje?

Polecane posty

Gość ????

Poznałem świetną dziewczynę, na początku dobrze nam się rozmawiało, jednak pewnego dnia (pracujemy razem) ona zaczęła mnie po prostu ignorować. Nie wita się ze mną, gdy próbuje nawiązać rozmowę to ona odpowiada półsłówkami, gdy się na nią spojrzę - wbija wzrok w podłogę albo patrzy w sufit. O co jej chodzi?

Gość co to nas obchodzisdfg
popracujcie razem !

Widzi, że do niej podbijasz i próbuje cię spławić w jak najmniej kolizyjny sposób. Pamiętaj, że "Ten komu mniej zależy, dyktuje warunki".

a długo już razem pracujecie? a może jej też na Tobie zależy, ale za długo czeka na Twój krok do przodu i robi to teraz specjalnie

Gość veniveni
może ktoś powiedział jej o tobie coś chamskiego:P?

Gość konferencja pracosw23wer
lovelasom mówimy STOP

Gość powiem krótkooo
za duzo złego , i tyle nie chce sie gęby otwierać :

" 21:05 [zgłoś do usunięcia]mieszaniec55 a długo już razem pracujecie? a może jej też na Tobie zależy, ale za długo czeka na Twój krok do przodu i robi to teraz specjalnie" To brzmi jak podżeganie do gwałtu. :D

Gość 100% dopasowania,,,
dowiedział sie o Tobie pewnie duuuuzo złych rzeczy i unika teraz

Gość My tego nie wiemy
Jezeli pracuja z wami inne osoby to ich zapytaj. Dobrze się znacie?

Gość skompolikowana lohiks kobier
Sadzac po sobie spodobales jej sie,ale nie zreobiles nic albo wrecz odwrotnie zrobiles cos zlego - flirtowales jeszcze z inna i ona sie wycofala calkiem. Walcz o nia ja Ci zalezy ablo spytaj ja czemu tak jest. Jak podrywal mnie koles ktory mi sie nie podobal, to sobie z niego zartowalam,nie olewalam...

Gość My tego nie wiemy
Nie pytaj jej bo sie wyprze i powie że nie wie o czym mówisz.Ośmieszysz się. Zagadaj jak zwykle i zaproś ją gdzieś. Jak się zgodzi to dobrze ( chyba o to Ci chodzi) a jak odmówi to będziesz miał chociaż jasną sytuację. Korona Ci z głowy nie spadnie.

Gość gość
a jest twoja podwladna?

Gość gość
hehe, ja też tak robię, nie witam się i udaję, że nawet go nie zauważam, a jak się odezwie jestem niemiła niedługo mnie całkiem znienawidzi a ja będe płakać w poduszkę, ale o to mi właśnie chodzi

Gość gość
dlaczego tak robisz? męczysz się na własne życzenie. to nielogiczne. ps. ale znalezliscie temat sprzed kilku miesiecy, ale fajny

Gość gosciuwa
Zakochala sie

Gość gość
to teraz tak zachowuja sie zakochane osoby, nic dziwnego czasy sie zmieniaja. moze jestem starej daty ale wg mnie nie lubi cie

Gość gość
dlaczego tak robię? uznałam, że tak będzie lepiej dla nas obojga, a już na pewno dla mnie, że trzeba zakończyć tą znajomość jak najszybciej, ale teraz nie jestem tego wcale taka pewna, strasznie mi go brakuje, szaleję tylko że już jest za późno, osiągnęłam mój cel, nienawidzi mnie, nawet spojrzeć na mnie nie chce, więc nie mam już na co liczyć i pozostaje mi tylko jak wcześniej wspomniałam płacz w poduszkę:(

Gość gość
Uppppppsss

Gość gość
ale co on ci zrobil? albo Ty jemu ?

Gość gość
Zakochałam się

Gość gość
skoro się zakochałaś to powinnaś dążyć do tego aby nawiązać z nim jak najlepszy kontakt, powiedz dlaczego tak nie zrobiłaś? czy coś stoi na przeszkodzie? może warto chociaż spróbowac coś naprawić?

Gość zelkaaaaa
Tak szczerze Pewnie nasłuchała się o Tobie jakiś złych słów, bądź ma na oku już kogoś innego. Ewentualnie przestałeś jej się podobać. Nie ma innych mozliwosci, choc wiem ze to przykre. Ja polecałabym Tobie po prostu spytać o co chodzi, jeżeli powie że "o nic" odpowiedz "dobrze" i odejdź, a sama później do ciebie przyjdzie i powie co sie stalo :) tak to juz jest z kobietami. Unikają zamiast powiedzieć wprost " nie chcę ", bo boją się kogoś urazić. Jeszcze raz polecam szczerą rozmowe, nie przejmuj sie:) pozdrawiam

Gość gość
hej, dzięki za zainteresowanie i wsparcie:) no właśnie jest przeszkoda, nie jesteśmy wolni, a ja nie potrafię prowadzić podwójnego zycia ani się z nim zwyczajnie kolegować/przyjaźnić i stąd moja decyzja, może kiepski sposób, ale cel osiągnięty chciałam tylko pokazać autorowi, że to nie musi być tak jak mu się wydaje