Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłaniedoszłamama?

czy to mogło być poronienie?

Polecane posty

Gość przyszłaniedoszłamama?

wiem że nikt tu nie jest ginekologiem ale może mi coś podpowiecie. Mianowicie od razu mówię że nie staram się o ciąże więc nie licze dokładnie dni płodnych itp. Do mniemanego zapłodnienia mogło dojść 14 kwietnia, akurat wtedy na 100% miałam dni płodne. Testu nie robiłam. okres spóźniał mi się tydzień, wczoraj dostałam niby skurczu. ale naprawdę takiego mocnego i zaczęłam krwawić. Wypływają ze mnie skrzepy, takie grube , a wcześniej nigdy takich nie miałam. czy to mogło być wczesne poronienie ciąży? Proszę was o odpowiedzi

Gość hgfdfdd
to mozliwe. albo taki przypadek

Gość fanka Manchesteru United
Mi ostatnio też się tak stało.. Okres spóźniał mi się 12 dni, jednak myślałam, że jest to bardziej spowodowane stresem, a nie, że mogę być w ciąży. Po czym przed pójściem spać poszłam do toalety i podczas podcierania zobaczyłam taką brązową wydzielinę, bardzo płynną. Pomyślałam, że to pewnie okres. Następnego dnia brzuch bolał mnie przez cały dzień i "okres" był zupełnie inny, niż zazwyczaj. Było mnóstwo brązowych grud, i krew też, owszem była, ale mało. Nigdy tak mocno brzuch mnie nie bolał, naprawdę, to było czasami wręcz nie do zniesienia. Czy wtedy też mogłam poronić? Jak myślicie? :(

zrób test beta:)Z krwi:)jeśli byłaś w ciąży to poziom bety będzie się utrzymywał w miarę podobno do tyg.dwóch;)Wtedy będziesz wiedzieć.ja mialam coś podobnego jak Ty.okres mi się spóźniał a jak bóli dostałam to myślałam,że zejde,a leciało ze mnie ładnie:/Skrzepów nie miałam ale co troche tampona musiałam zmieniać. ale testu z krwi nie robiłam,bo akurat okres dostalam w święta:/Więc też całkiem możliwe,że w ciąży byłam... w sumie teraz to żałuję,że tego nie sprawdziłam,gdyby tylko nie było świąt to bym to zrobila...:(

Gość fanka Manchesteru United
Cóż, jak dla mnie też już jest za późno... Nie wiem też, czy może nawet dobrze, że się tego nie dowiem. Jeśli miałabym teraz żyć ze świadomością, że poroniłam... To byłoby okropne.

ja bym wolała wiedzieć...może to by ruszyło wtedy niedoszłego tatusia:)

Gość katiiikaa
To moglo byc poronienie. Kobieta roni kilka razy w zyciu i nawet o tym nie wie. Natura. Nie zamartwiaj sie i nie rob zadnych testow. Jak dalej masz obfite krwawienie, odz do ginekologa.