Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinaaa1234hhh

Czy Wasi faceci....

Polecane posty

Gość malwinaaa1234hhh

Cześć, mam pytanie, czy Wasi faceci gdzieś Was zapraszają? W sensie na obiad, lunch, kolacje? Nie mówię codziennie, ale chociać raz na "ruski rok"? Coś wymyślają, gdy przychodzi np. nudna sobota jak dziś, gdy widzą, że się malujecie, szykujecie, a w sumie nie ma żadnych planów... mój ciągle mówi, że chce gdzieś wyjść, ze nie chce siedziec w domu, ze piękna pogoda itp.... więc ja się umalowałam itp. i nic, zero. Uważam, że móglby coś zaproponować. On tylko oczekuje ode mnie, że ja się jakoś ubiorę dla niego, zrobię coś. Jesteśmy razem ponad 2 lata. Tak naprawdę nigdy nie zaprosił mnie nawet do restauracji na kolację, jak są okazję, to wspólnie kupujemy dla mnie prezent (abym sobie wybrała, żadnej niespodzianki, choć milion razy mowilam, że lubię niespodzienaki, choćby nawet nietrafione). Ja jemu zrobilam 2 razy niespodziankę prezentem, potem już też kupowałam z nim, bo stwierdziłam, że takie chyba u niego zasady. Już nie wiem co robić. Ciągle słyszę pytanie "ROBIMY COŚ DZISIAJ?" a potem pretensje, ze nic nie zrobiliśmy. Sam nie jest w stanie nic zaproponować konkretnego, zaprosić, wymyślić (zaznaczę, że nie chodzi o kasę, z kasą dzielimy się zawsze po pół, więc nawet jakby mnie gdzieś zaprosił, to oczywiste, że nie musi stawiać, chodzi o inicjatywę). Czy to normalne>?

Przynajmniej 2-3 razy w miesiącu do restauracji na obiad / kolację. Kiedyś też raz w miesiącu na 2-dniowy wyjazd, ale ostatnio nie składało nam się z pracą / zdrowiem. Z tym, że ja maluję się jak mam chęć / jak któreś z nas robi romantyczną kolację, a ja też zapraszam / planuję wyjścia. Nie ma takiej sytuacji, że ja się pindrzę bez powodu, a potem stoję w progu i wybałuszam gały, z nadzieją, że go oświeci i zaproponuje wyjście.