Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczonaa

mamy jaki proszek uzywacie??

Polecane posty

Gość niedoswiadczonaa

Jaki proszek dla nirmowlakow?? Ktory jest dobry i nie az tak drogi??

Gość ssde
JELP

Gość niedoswiadczonaa
Ile kosztuje taki ? Wypralam w dzidziusiu i takie dziwne te ciuszki.

Gość Kiki D
ja używałam Lovela od narodzin dziecka, czasem bły fajne promocje np za ok 20 zł proszek chyba 2 cz 3 kg, czasem z płynem w zestawie. Ale owszem ubranka po nim też takie dziwne były, tzn inne niż nasze. Po roku czasu używam dla wszstkich Vizir Sensitive i nie narzekam

nie jaki proszek używacie tylko jakiego proszku używacie niedoswiadczona w polszczyźnie...

O, super temat, dzisiaj byliśmy na zakupach, częściowo wyprawkowych, gdzie na liście był Jelp, ale w końcu go nie wzięliśmy, bo się zaczęłam wahać ... Raz, że do tej pory używano zwykłych proszków i wszyscy jakoś żyjemy, a dwa - mamy pralkę z tym programem dziecięcym, czy to nie wystarczy?

używam Loveli przy pierwszej używałam loveli, jelpa i dzidziusia, do ukończenia 6 msca życia dziecka, potem przeszłam na normalny proszek

Gość zonaKraka
Ja używałam płynu do prania z Auchan, ich marki, tanio wychodził a pierwsze niemowlęce ubranka dobrze dopierał. Potem jak dziecko bardziej się brudziło, to Lovelę, lepsza od Jelpa, ale też nie dopierała idealnie.

Gość fsjfsjkfnlsdknfkls
Ja kupiłam proszek Lovela - wyprałam nowe ciuszki dla naszego malucha które niebawem się urodzi :), nic się z nimi nie stało, nie zmieniły koloru, nie obkurczyły się - a prałam w 40 stopniach. A rzeczy delikatne (typu kocyk itp) prałam w żelu Bobini i Concertino. A do każdego prania kupiłam płyn do płukania Cocolino, ale jest też biały Silan (z dzidziusiem na zdjęciu) i jak wykończę Cocolino to spróbuję też Silan.

Gość hrhdhd
A ja uzywam persil exspert i program super plukanie,dziecku nic sie nie dzieje

Gość sereberco
jakiEGO proszkU używacie jak już tego samego, co dla nas, tylko włączam dodatkowe płukanie proszki dla dzieci to czysty marketing, pomyśl, że dziecko ma styczność nie tylko z tym, co w tym "specjalnym" proszku pierzesz, ale z całą resztą jak je bierzesz na ręce, kładziesz przy sobie w łóżku etc. I jakoś nic mu od tego nie jest.