Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię placki

kolejny dupek na horyzoncie :/

Polecane posty

Gość lubię placki

Witam. Piszę tutaj właściwie sama nie wiem czemu. Dosłownie przed chwilą po raż kolejny została solidnie kopnieta w tyłek przez faceta. Albo raczej powinnam napisać pseudo faceta. Poznałam go na pewnym portalu. Świetnie nam się rozmawiało, wymieniliśmy się nr telefonu. Rozmawialiśmy w ten sposób prawie 3 miesiące. Nie ukrywał swojego zainteresowania moja osobą. Ja jego także, podpasowalismy sobie też wizualnie. Ale on twierdzil, ze nie chce być w związku. Ja bylam świeżo po rozstaniu, niepewna czego chcę. Jednak trochę zaangazowalam się w tą relacje, tym bardziej, ze doszło do spotkania. Nie calowalismy się ani nic takiego. Po prostu było miło. A dzisiaj dowiedziałam się, ze ma dziewczynę i wynajmuje z nią mieszkanie... Ze są razem tylko formalnie. Ze nie jest szczęśliwy. A mnie musiał to powiedzieć, bo tak czuł. A ja nie wiem co dalej robić. Nie mam się komu wygadac. Bylyscie może w podobnej sytuacji?

Tak, byłam. Tzn. kiedyś kiedy byłam sama i chodziłam na randki, poznałam paru panów, których żony i narzeczone nie rozumiały. :D

skoro facet ma niezakończona relację a szuka kolejnej... To palant.

Gość lubię placki
.

Gość lubię placki
Twierdzi, ze tylko umowa na wynajem go z nią łączy. Nic więcej nie wiem.

Gość lubię placki
Teraz też tak myślę... Dlaczego on mi nie powiedział na początku ? "bałem się" to marna wymowka.

Gość lubię placki
Jak zwykle kobieta mądra po szkodzie. Teraz już wiem wszystko. Układa się w zgrabna całość.

Gość Heniu
Czyli tak zwana "pocieszycielka" :) W takiej sytuacji trzeba wiedzieć: czy facet chce tylko pogadać, czy coś więcej. Często chłopakom nie układa się a nie mają z kim pogadać o swoich problemach. A jeśli coś więcej to czy rozstali się czy nie. Ponieważ prawie każdy łże i próbuje korzystać z okazji, musicie piłować ich ile wlezie - często już po ilości poświęcanego czasu widać, że jest coś nie halo. I musicie trzymać dystans - przynajmniej na początku.

Gość ja zwykły facet
znałem wiele takich pań. bawipanów. mam pecha. do Czarnej Izabelli: spałaś z nimi? ja spałem i zastanawia mnie co to uczciwość. wytłumaczysz mi to?