Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawy kobiet

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Ciekawy kobiet

Jakie najczęściej komplementy mówicie chłopakom, kolegom, dopiero co poznanym mężczyznom gdy wam się podobają? Właśnie w filmie usłyszałem ciekawe acz prawdziwe w moim przypadku stwierdzenie. I jestem Ciekaw jak podchodzą do tego kobiety.

Nie mam stałęgo repertuaru komplementów, chwalę to co zwróci moją uwagę do tego stopnia że wywoła mój zachwyt :)

Gość Ciekawy kobiet
Napisz chociaż ostatni

Gość Ciekawy kobiet
ok jutro napisze co miałem na myśli czekam na więcej wpisów.

Nowopoznanym "sympatyczny z Ciebie człowiek". Facetowi - różnie, najczęściej chyba, że uwielbiam jego tyłek :D

Gość ja kolegom nie mowie
zadnych komplementow i to nigdy ani panom co mi sie podobaja bo to jest mizdrzenie sie, plaszczenie, wdzieczenie na miare idiotek .... moge powiedziec dobrze poznanej osobie, ktora znam i nie jest mi obojetna, wtedy jest to szczere i prawdziwe np. 'kochany jestes', 'taki cieply z ciebie czlowiek';) ..... a takie zaklamane, naduzywane i rozdawane na prawo i lewo nieszczere komplementy to DOMENA FACETOW

Gość Ciekawy kobiet
A ile z was mu mówi i kiedy że jest przystojny?

Gość Ciekawy kobiet
Pytam bo ja jestem dosc dumnym facetem ktory ma problem z okazaniem uczuc, i lataniem za kobietami ktorym sie nie podobam. A mialem wiele sytuacji ze kobiety mi mówily komplementy ale tylko 2 razy uslyszalem ze jestem przystojny. Wiekszosc jakie slyszę to fajny z ciebie facet, intelentny, dobrze mi sie z Toba rozmawia, jesteś niesamowity, Twoja dziewczyna, zona napewno bedzie bardzo szczesliwa majac takiego faceta , masz super poczucie humoru itd. Do dzis pamietam jak podobala mi sie pewna dziewczyna i los sprawil ze poznalem ja w wiekszym gronie i wypytywala mnie czy mam dziewczyne, co lubie robic, nawet czy mam juz pierwszy raz za soba(mialem wtedy okolo 18 lat) itd dosc fajnie sie nam rozmawialo i mnie wykastrowala, sprawila ze poczulem sie jak tylko potencjalny kolega a nie chlopak. Juz nie pamietam dokladnie ale powiedziala cos w stylu ze jestem fajnym chłopakiem. Poczulem sie jakby mnie sprowadzila do roli kolegi i nikogo wiecej. Fajny to ja moge byc dla kolezanki a Ja chcialem wtedy być przystojnym, fascynujacym itd. Poprostu dowiedziec sie ze jej sie podobam. potem nawet ja gdzies przypadkiem widujac nie mialem ochoty a moze i mialem ale pojawial sie w mojej glowie ten komplement i dopowiedzenie z mojej strony ze jestem fajny ale jako kolega tylko kolega. Przypomniala mi sie nie tylko ta sytuacja ale i wiele innych gdzie kobiety mowily mi komplemety po tym co uslyszalem w filmie. Gdzie byla rada kobiety ktora chciala uwiesc mezczyzne by nigdy nie mowicfacetowi jaki jest inteligentny, zabawny itd. bo to wie od kumpli ale ze jest przystojny, seksowny itd. Teksty typu jestes fajna, zabawna, fajnie mi sie z Toba rozmawia itd mowie kobietom ktore nie sa w moim typie ale sa wlasnie fajne. Takim kobietom nie mowie tez ze sa seksowne, ladne itd tylko skupiam sie na ich zaletach osobowosci.

Zawsze komplementuję poczucie humoru, inteligencję, mówię: jesteś fajny itp. Jesteś przystojny mówię tylko kolegom z kompleksami zatem źle to interpretujesz.

Gość nie rozumiesz autorze
facet przystojny wie, ze jest przystojny po reakcjach kobiet, kobiety nie mowia pewnym siebie facetom ze sa przystojni, bo to mija sie z celem, skoro kobieta pokazuje mezczyznie swoje zainteresowanie to wlasnie dlatego, ze on jej sie podoba, nie mozna tez zbytnio dowartosciowywac dowartosciowanych facetow bo we lbie sie im przewraca, takie rzeczy mowi sie tylko zakomleksionym fajnym facetom ktorzy nie wierza w siebie a rzeczywiscie sa fajni i przystojni

Swojemu partnerowi często mówię, że jest przystojny, że ma fajny tyłek, piękne oczy i wiele innych komplementów których nie napiszę bo to dział "życie uczuciowe", a nie "erotyczne". Nie znam jednak żadnej kobiety która by komentowała zalety wyglądu faceta którego dopiero poznała - chyba, że pijana,...

To fakt, kobiety rzadko komplementują wygląd nowo poznanego mężczyzny, z reguły takie komplementy prawi się kolegom bądź partnerowi. Jeżeli już, to jest to coś w stylu "wyglądasz, jakbyś dużo ćwiczył", to, czy się podobasz, zauważysz po jej reakcji, a nie po słowach :)