Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margoolka22

nie zdąże!!!:(praca lic

Polecane posty

Gość margoolka22

pod koniec czerwca sie bronie prace licencjacka mam oddac dokonca maja.jak narazie mam marne 15 stron(na okolo 40).za pozno sie wzielam do pisania ehhh czy zdaze napisac prace i oddac do konca maja jak sie spreze?a Wy w ile pisaliśćie prace najkrócej?

Gość pollennaa
jestem w identycznej sytuacji, liczę, że dam radę:( poprzedni licencjat pisałam w 3 dni na początku czerwca ...trzy tyg. przed obroną i obroniłam się na 5 :D

Gość dżłapped
zawsze pozostaje wrzesien, nie ma co sie lamac :)

Gość margoolka22
no tak tylko ze ja nawet nie wiem jak napisac 2 i 3 rozdzial,mam beznadziejnego promotora ktory ma w dupie wszytsko..nie mam kasy tak to bym zlecila komus napisanie a teraz jestem w kropce.

Gość mama z synkiem. ..
ja właśnie oddalam 40stron napisane w tydzień. . w dodatku przy 4miesiecznym dziecku. dasz rade nie siedz na kafe tylko pisz !

Gość ........Dora.................
przestań są ludzie którzy w 2 dni piszą ;D

Gość margoolka22
nie mam materiałów do 2 i 3 rozdzialu musze isc do biblioteki.w dodatku nie mam koncepcji do napisania tych rozdzialow mysle juz 3 dzien jak napisac reszte mam pustke w głowie:)

Gość mama z synkiem. ..
to zacznij 4 rozdzial. ważne jest by pisać . potem dostaniesz olsnienia i będzie z gorki. po prostu zacznij pisac !!!!!!!!!

Gość chleba i igrzysk :)
ja za swoją pracę wzięłam się na miesiać przed terminem oddania, materiały zgromadziłam wcześniej i pisanie odłozyłam... Efekt był taki że nawet nie wiedziałam że w międzyczasie pozmieniały się różne progi unine, wymogi formalne i cała moja praca okazała się nieaktualnym stosem kartek...;/ Musiałam większość napisac od nowa, wysłuchać tyrady od promotora że to jest skandal że mu coś takiego oddałam i podchodzić do obrony jesienią... :P

Gość margoolka22
4 rozdziału nie mam w planie pracy:)na szczescie..od przyszlego tyg sie wezme za to ,ale boje sie ze nie zdaze i bedzie lipa:(wstep zakonczenie bibliografia itd jeszcze do tego przerasta mnie to .

Gość dzbanek
Aaa, mam podobnie, zwlekałam, zwlekałam, ale w końcu się wzięłam i wiem, że jak przestanę panikować to zdążę :) Nie załamywać się, tylko pisać. Sama zaczęłam wypisywać w wyszukiwrkę, że nie zdążę i tak trafiłam tu, na kafe :P I to strata czasu, kończę pisać ten komentarz i do roboty :) Mówisz, że nie masz kasy, bo byś komuś zleciła. I co, jakby CI ktoś napisał, chciałabyś później mieć wrażenie, że masz wyższe wykształcenie nieuczciwie zdobyte? Ja nie. Pomyśl o satysfakcji, że własną ciężką pracą osiągasz w życiu cele. Nie lubię oszustwa, takie zlecanie komuś pracy to oszustwo i to bardzo duże, takie "kup wykształcenie", nieuczciwe i demotywujące. Bez sensu, okropnie bym sie czuła.

Gość dzbanek
Oszustwo i to ohydne.