Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xanna

Spóźniejący się okres. Czy możliwa jest ciąża

Polecane posty

Gość xanna

Witam. trochę sie martwie ze spóźnia mi się okres. Z chłopakiem doszło do zbliżenia 27 kwietnia. Nie było penetracji ale był wytrysk. wydaje mi się że uważaliśmy. Tydzień po tym miałam infekcje pochwy i 6 maja poszłam do ginekologa, który zrobił usg pochwowe i wszystko wyglądało ok. Okres powinnam dostac 10 maja wiec wczoraj po południu zrobiłam test ciążowy i wynik był negatywny, dzisiaj rano dla pewnosci powtórzyłam test rano, wynik był rownież negatywny. Ten tydzień i ostatni czas był dla mnie bardzo stresujący. Czy mozliwa jest ciąża? prosze o odpowiedzi.

Skoro dwa testy nie wykazaly ciazy,to raczej nie jestes. Poczekaj jakis tydzien. Jak miesiaczka sie nie zjawi,to ewentualnie powtorz test lub idz za jakies 2 tygodnie do ginekologa

Gość xanna
od wczoraj zaczął mi też towarzyszyć ból piersi i do tego wszystkiego mam wzdęcia. Czy to możliwe że po prostu zbliża mi się okres?

Gość opowiem jak to było u mnie
ciąża nie jest możliwa będzie okres na bank

Gość xanna
Przepraszam ze tak ciągle coś dopisuje ale okresu wciąż brak. Zauważyła natomiast białą wodnistą wydzielinę. Czy może ona być po prostu objawem nie wyloczonej infekcji pochwy? Dodam że dzisiaj rano znowu zrobiłam test który wyszedł negatywnie ale nie wiem czemu cały czas schizuje...

Gość turkusowyszafir
Wiesz, też mam schizy o ciąży.. Mam 17 lat. I dwa dni temu złapałam grzybice. Dziś mam 29 dzień cyklu, okresu brak, ale pobolewaja mnie piersi jak zawsze przed okresem.