Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska:Ddd

co zjedliście na śniadanie ,i co macie na obiad ? :)

Polecane posty

Gość bbbbbhjjjjkhvcccb
Na śniadanie kanapki z salcesonem musztardą i majonezem na obiad kaszanka z sosem czosnkowym i chlebem a na kolacje czernina i kieliszek wina.:p

Gość AuTORKO!!!!!
SMACZNEGO:)

Gość Liliana 1982
Na śniadanie jajka z majonezem i kanapki z pomidorem i ogórkiem . Obiad mielone ,ziemniaczki i młoda kapusta .

Na śniadanie jajecznica. Na obiad rosół (ale ja nie jadłam, bo nie lubię) do wyboru kluski śląskie lub ziemniaczki ,kalafior, młoda kapusta zasmażana, czerwona kapusta, schaby, piersi, udka, karkówka. Oczywiście to serwowałam w domu, ale nie jadłam wszystkich rodzai mięs bo bym nawet tyle nie zmieściła (zjadłam kawałek piersi i karkówki)...Jeszcze trochę zostało to jak ktoś zgłodnieje u mnie to może zjedzą przed kolacją.

Gość .,,.......................
.............

Gość okaoka
dla wegetarian i mięsozerców polecam tort warzywny.poszukaj w necie.Można zrobić dzień wcześniej.albo chociaż naleśniki sobie wcześniej usmażyć.wychodzi dużo,syto i pysznie. można przełożyć szpinakiem,kalafior i brokul w beszamelu i por w pomidorach.to moje ulubione warstwy.

przespalam sniadanie wiec nie jadlam:P tylko kawka i ciacho, na obiad mąz zrobil zajebista karkowke z warzywami - pychota

jajko sadzone i trochę bigosu vege, na obiad burger z ogórem kiszonym, dzieci zjedzą wczorajszy fish piei pączki na deser, chłop na wyjeździe, więc słodki minimalizm:)

Gość hdhdhdhdhdhdhu
Sniadanie-kanapki z serem, salami i swiezym ogorkiem. Obiad-schabowy, ziemniaki z sosem, pieczarki z cebula. Na kolacje ugotuje jajka i tez beda kanapki.