Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska:Ddd

co zjedliście na śniadanie ,i co macie na obiad ? :)

Polecane posty

ja sniadanie kiełbaska gotowana,musztarda,pomidor,ogorek,bułka . a obiad chyba schabowe ;D

ja na śniadanie jadłam kanapki z pomidorkiem malinowum, a na obiad mam pieczonego łososia :P, ale taki maluteńki kawalątek, że na pewno się nim nie najem

odchudzasz sie ?:)

Gość rudolfina14
na sniadanie zjadłam ala pizze ( placek,ser zółty salami i koncentrat),a na obiad idziemy dzis do MAKA ;-) dzień tłustosci hihi

Gość hnfnvmmvvv,v,
Na śniadanie chlebek domowej roboty twaróg ze szczypiorkiem i na to pomidorek:), a na obiad rosołek. drugiego dania nie robimy dzisiaj.

Gość obiektywnie subiektywna
Na śniadanie pieczywo czosnkowe własnego wypieku z masłem i sałatka z makreli. Na obiad domowa pizza :)

dziś na śniadanie był omlet z szynką, serem i warzywami i kanapki z twarożkiem. a obiad niedzielny - rosół z makaronem, kluski śląskie, surówka ze świeżej kapusty i pieczony indyk. :)

Gość zammmmmmmmmmia
jajka na miękko, wędlinka pomidor, ogórek chleb. Na obiad rosół z makaronem, młode ziemniaki z koperkiem, młoda kapustka i schabowe, kompot z rabarbaru.

Gość Smile:):)
Śniadania nie jadłam bo dopiero wstałam, a na obiad zjem królika z surówka i rosół

Gość asdfghjksdfghjk
mmmmmm.... zjadłabym to co największa fanka!!!!!!!

Gość Xxafa
sn: jogurt naturalny z płatakim cornflakes z miodem, winogrona obiad nie mam pomysłu

Gość sa_sankka
na śniadanie jajecznice z kiełbasą i cebulą. A obiad mamy typowo niedzielny, kluski, mięso, sos pieczeniowy i kapusta.

Gość HEJHEJEHEJEHEJEHEJEHEHJ1234543
Ciasto drozdzowe z maslem i dzemem truskawkowym,mleko. spaghetti carbonare

Gość na sniadanie jadlam
kanapki z paprykarzem, syn jajecznice z chlebem na obiad od wczoraj zupa pomidorowa z makaronem wiem, wiem, malo niedzielnie, ale maz w delegacji, syn nie rozumie ze niedziela a taka zupe lubi, a ja mam dola, zle sie czuje i strajkuje ;)

Gość na sniadanie jadlam
kanapki z paprykarzem, syn jajecznice z chlebem na obiad od wczoraj zupa pomidorowa z makaronem wiem, wiem, malo niedzielnie, ale maz w delegacji, syn nie rozumie ze niedziela a taka zupe lubi, a ja mam dola, zle sie czuje i strajkuje ;)

jajecznica, kanapka z sałatą, pomidorem, ogórkiem, rzodkiewką i cebulką. Na obiad sałata ze śmietaną, ziemniaki, pierś z kurczaka

Gość mamakubusia23
śniadanie-kanapki z serem, herbata obiad-kotlety mielone z buraczkami

Gość nie pytaj więcej mnie
Wczoraj na śniadanie była sałatka owocowa, naleśniki z owocami i jogurtem i kakao. Obiadu wczoraj nie było :D Dziś nie było śniadania-zjedliśmy tylko owoce-melona,arbuza i truskawki. Na obiad będzie na pierwsze danie krem z zielonego groszku z grzankami, a na drugie krewetki, ryż z warzywami i surówka.

Gość mamakubusia23
jak ktoś glodny to lepiej niech nie wchodzi na ten temat haha

Gość wiśnióweczka
na śniadanie jajecznica ze szczypiorkiem, kakao, chleb własnej roboty ;-) świeże warzywa. A na obiad gotuję zupę kalafiorową z koperkiem i piekę udziec indyka z bukietem królewskim/brokuł w roli głównej/, ziemniaki, sałata. Kompot ugotowałam z rabarbaru i aronii. Szczerze to już męczy mnie to gotowanie... a jeszcze we wtorek mam na obiedzie wegetarian ;-( już wertuję przepisy, co tu zrobić, żeby i oni się najedli i my też, bo na dwa garnki już nie mam siły ;-(

Gość panna z UK
niestety śniadania dziś brak a obiad będzie jakiś burger :)

Gość dziękuję postoję...
Kefir i płatki kukurydziane a obiad? Na razie nie mam na nic ochoty. Mąż do środy jest na szkoleniu,więc gotowanie mam z glowy.

Na snadanie jajecznica z żółtym serem na obiad tagliatelles z kurczakiem i brokulami w sosie smietanowyn z galka mumuszkatalowa.

Gość lkdmaw
płatki z mlekiem a na obiad chyba ziemniaki, pierś kurczaka, i pomidory.

Gość dziękuję postoję...
Już mam obiad :) ugotowałam sobie barszcz szczawiowy. Pyszny.

Gość kjhgfdsfgyuioiuhgf
na śniadanie kolorowe warzywne kanapki ze wszystkim co się da a na obiad kurczak pieczony w całości własnie sie piecze suróweczka do tego i może frytki zalezy co dzieciaki wybiora bo lubia tez kuraka ze świeżą bagietką.

na śniadanie kolorowe kanapki "ze wszystkim" A na obiad "pizza na telefon" Raz na jakiś czas przydaje się taki dzień lenistwa, mąż trochę z niedowierzaniem, że nie będzie dwóch dań, ale ostatecznie dał się przekonać : D:D :D

Gość wielodzietnaaaa
u nas bida niestety. śniadanie - chleb z margaryną, pomidorem i solą obiad- ziemniaki solone z sosem pieczeniowym knorr plus ogórek kiszony

Gość Anna30000
serio macie takie frykasy????? Ja na śniadanie bułka z dżemem , obiad pomidorówka amino potem skocze po frytki takie do piekarnika mrożone

Gość Anna30000
"na śniadanie kolorowe kanapki "ze wszystkim"" FAJnie że macie wszystko ... Źrecie a inni nie maja na chleb