Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

zgadnijcie jak lubię ubierać się najbardziej? moja ulubiona część garderoby? :)

Polecane posty

no zgadnijcie ... jak Wam sie kojarzę? bluza? sweterek? koszula? sukienka? leginsy? szorty? kombinezon? dres? garsonka? rurki?

Gość wiem wszytsko o czkawce
szorty i rajstopy :O

Gość BratPrzemka
legginsy :)

Gość pampka
nylonowe skarpety

No wiecie co :( nie cierpię nylonów, rajstop i leginsów (noszę je tylko zimą, bo jest zimno :( ) najbardziej kocham szorty :) mogłabym tak cały rok chodzić :) a do tego tshirty i bluzy ... nie mam kobiecego stylu. Próbowałam,ale nie odnajduję się w tym. Raz na jakiś czas mogę"przebrać się za kobietę" ale to nie to... Pójscie do pracy gdzie kazalaliby mi nosić spodniczke i żakiet to byłby koszmar.

jak patrzę na zdjęcia ludzi, to ludzie w bluzach budzą moje zaufanie i sympatię a w sweterkach blokują mnie, zwłaszcza nie lubię facetów w sweterkach. Jeszcze gruby sweter...ale nie taki cieniutki, obcisły i na guziczki :( lubicie guziczki u facetów? :O

Gość sensualll seductionnn
Kalesony?

bardzo nie lubię mężczyzn w kolorowych spodniach, a teraz to modne, zgniła zieleń budzi moje przerażenie a zarazem niezdrowe pożądanie, kojarzy się z ziemią, z wojskowym... z żółwiem ninja, niebanalny facet może nosić wszystko. Ale nie: - żółte - zielone - buraczkowe rurki

Gość górne królicze zęby
hohohoho :classic_cool: jeansy + t-shirt :classic_cool:

bardzo lubię nakrycia głowy: - kapelusze -wianki - czapki - czapki z daszkiem - daszki - helikoptery - henniny - kaptury chusty lubię mało i ostrożnie, kiepskie zawiązanie może wyglądać: - wiejsko albo - muzułmańsko lubię również kaptury przednie

Gość sensualll seductionnn
nie widze:-D

Gość yyyKafeKrytykant
- helikoptery - henniny a co to?

królicze zęby o co Ci chodzi z tym hohoho? :classic_cool: no ja wiem,że jeansy + t shirt to banał, ale ja to lubię, duże tshirty... nareszcie wiosna i mogę się ubierać tak jak lubię :) w zimie nie mogłam :( leginsy ... ładnie sie układają na nogach, podkreślają szczupłość,ale to nie mój styl, czuje sie w tym jak stara nudziara...

Gość górne królicze zęby
już dobrze wiesz o co :classic_cool:

hennin wpisz w google grafika, kojarzy mi się z księżniczkami i zakonnicami... czyli ogólnie z kulturą, elegancją i czystością a to jest helikopter - img.auctiva.com/imgdata/1/2/2/0/7/0/0/webimg/404886066_o.jpg miałam takie coś w dzieciństwie :( teraz nikt takich nie nosi... ps. nie da sie wkleić linka, bo traktuje jakos spam :/ no super! zmiany na kafe idą we wspaniałym kierunku :O :O

Gość górne królicze zęby
dokładnie tak :classic_cool:

Gość yyyKafeKrytykant
ten helikopter to swietna sprawa szkoda, ze ja takiego nie mialam

KafeKrytykant jesteś kobietą? :D czemu byłam pewna,że facet? ;p a zauważyliście,że mało kto nosi coś na głowie? a jak już ktoś się odważy to sypią się komentarze w stylu "ale kowboj" :O : ( "kapelusznik" mi imponują tacy ludzie, jakiś czas temu widizałam dwie spacerujące babcie i jedna miała uroczy kapelusik...

Gość yyyKafeKrytykant
Pani Czkawka pewnie chodzi o tamto prowo z parkiem, facetem i zębami? jakie prowo?