Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eurydyka Smith

Dlaczego matki i mężatki nienawidzą bezdzietnych oraz konkubin ?

Polecane posty

Gość Eurydyka Smith

A podobno są takie szczęśliwe i spełnione w malzenstwie a ciągle wyzywają dziewczyny, ktore nie mają dzieci od egoistek, idiotek. Te które nie mają slubu są ''szmatami do ruchania i workami na sperme''...czyzby małzenstwo było gwarancją udanego związku? Więc dlaczego niemal co drugie się rozpada ?

Gość ggggrgrg
W małzenstwach tez są patologie

Gość fhfhgf
dlaczego od razu patologia slub i dziecko nie jest jedyna wlasciwa droga prosze uszanowac cudze wybory z wieksza patologia spotykam sie w "normalnych" rodzinac czasami

Gość qwerttyt
Bo zazdroszczą wolności. Małżeństwo i dziecko to więzienie :O

nie każdy chce brać ślub, jak parze jest dobrze bez ślubu no to po co mają go brać? To tylko papier

Gość a otóż dlatego,
że żonki matki polki siedzą w chałupie i jedyną ich rozrywką jest oglądanie seriali obgadywanie innych ględzenie pod sklepem i narzekanie jakie to one przemęczone są i że mąż nie chce z nimi seksu uprawiać ( a zazwyczaj taka co się użala nie potrafi się ani ubrać ani pomalować itp) są zaniedbane i tyle. Dlatego wyzywają bezdzietne kobiety które pracują mają pasję chodzą ładnie ubrane uprawiają sport- właśnie takich dziewczyn nie lubią bo im zazdroszczą wyglądu powodzenia u mężczyzn dobrego seksu oraz inteligencji czy zajmowanego stanowiska. i nie gadajcie kury że jest inaczej bo i tak nie uwierze każda zgorzkaniała baba tak robi....

Gość te co biorą szybko
ślub to zajzwyczajniej w świecie chcą być pewne że będą mogły zdzierać kasę ze swojego faceta ( bo oczywiście sama do pracy nie pójdzie bo ona jest matką przecież) i są to często kobiety bez wykształcenia bez życiowych cełów jedyny plan jaki mają na życie to szybko zjaść w ciążę urodzić dziecko wziąść ślub i siedzieć w domu. ot co

Gość bez mgr może też przestepca
autorze , Morderstwo w rodzinie to dopieor dramat!!!!tragedia,

Gość ja jestem szczęśliwą kobietą
bezdzietną. wiem wiem zaraz się posypią na mnie gromy od matek polek że jestem pusta itp itd ale mam to gdzieś umęczone zazdrośnice. Jestem w stałym związku ze swoim mężczyzną już ok 10 lat on chce już ślubu- ok w sumie mi to obojętnie i tak już tyle lat żyjemy razem więc w naszym przypadku nic to nie zmieni. ale jestem szczęśliwa z tego tytułu że w razie gdybyśmy mieli się rozstać nie będę miała zmartwień typu: - co ja teraz zrobię bez pieniędzy - niech mi płaci alimenty na mnie i na dzieci - poświęciłam "swoją karierę" dla dzieci - i tu akurat nie wierze tym niektórym babom że umiałaby iść normalnie do pracy zamiast urodzić se dzieciaka i siedzieć wygodnie na dupie przed tv i oskubywać męża z kasy - sama nie dam sobie rady itp itd jest tu mnóstwo takich tematów gdzie te niedołęgi się użalają. w moim przypadku - gdyby doszło do rozstania- mam swoją pracę swoje oszczędności doświadczenie zawodowe - więc sobie poradzę bez żadnego użalania się nad sobą i szukałabym poprostu nowego partnera.

Gość zrtyhjona ksiedza z osss
KAZDA JEDNA KONKUBINA MA DZIECI :

W moim temacie macie napisane dlaczego niektóre osoby atakują kobiety żyjące w związkach bez ślubu. To właśnie te kobiety, jeśli uda im się wyjść za mąż i spłodzić dziecko, hejtują inne. Nie wszystkie matki i mężatki - są też normalne.

Gość bo to jest poprostu
bardzo łatwe. wskoczyć do łóżka zajść w ciążę szybko szybko ślub a potem- płać alimenty zostaw mi mieszkanie ja nic nie mam itp itd... żałosne

Gość xdfss
konkubity to ukryte zdziry

Gość konkubiny to głupie kury
gorsze od puszczalskich w klubach. laski w klubie nazywają to po imieniu a konkubina to samo nazywa związkiem

Gość ja za to co
Dla mnie zdziry to młode panienki, które zaciążyły w wieku 17-23 lat, od razu wyszły za mąż i robią z siebie niewiadomo kogo. Co to za filozofia zrobić sobie dziecko i wyjść za mąż ? Mało jest chętnych desperatów? Łapać faceta na dziecko też ciągle mozna bo większość z nich to idioci ,boją się rodziny i ''tak trzeba''. Wcale mi nie żal tych lasek, i tak 3/4 z nich zostanei sama a facet odejdzie. Wystarczy spojrzeć na statystyki GUS-u. Większość małżenstw zawartych w młodym wieku się rozpada. Własnie te lasencje wyzywają innych ludzi, zazwyczaj bez żadnego wykształcenia albo z nędznymi studiami, nigdy nie pracowały, do niczego sie toto nie nadaje. Ich własne matki wychowują wnuczki bo same niewiele potrafią zrobić i beczą na forum o pomoc -> zapraszam na dział Ciąża, macierzyństwo. Pełno tam takich idiotek

Gość stowarzyszenie konkubin polski
mężatki to hadry i zdziry, dopierdolimy im wszystkim, to same kurwy bez wykształcenia, ciemnogród!

Bez przesady, nie kazda bezdzietna mezata czepia sie kobiet beu slubu :-)

Gość kubek z caballo
ale stereotypy. aż niedobrze się robi mężatki to, bezdzietne tamto. nie widzicie jakie to głupie oceniać życie innych, wtrącać się, komentować. nie macie nic lepszego do roboty???? moim zdaniem robią tak tylko bardzo nieszczęśliwi ludzie. jak można nienawidzić, oceniać, wyśmiewać osoby o których niewiele się wie, poza tym że mają męża, dzieci lub nie. żałosne

Osobiscie to jest mi zal kobiet ktore mieszkaja z facetem an karte rowerowa. Nie wiem dlaczwego mialabym kogos o to wyzywac. Ja zyje w szczesliwym malzenstwie , mam dzieci , ogolnie jest ok.

Gość v bfgvb vxd
z zazdrosci

Gość dpdpdqmh
bo same są nieszczesliwe

Gość skad taka opinia???
jak czytam to forum widze,ze jesli juz ktos na kogos napada i to nie szczedzac wulgaryzmow to akurat na odwrot, na okraglo czytam o krowach rozplodowych, odmozdzonych matkach polkach. Macie jakas obsesje? Ludziom jest dokladnie wszytko jedno, czy macie dzieci, czy nie , tym bardziej nie zalezy nikomu na tym, zeby ktoś bral slub. Tym sie moze przejmowac najwyzej najblizsza rodzina

Gość pierwsze slysze, że nienawidzą
najwyżęj ich czasem żałują ( jak mają miękkie serce), jak nie - mają to w dupie.

kubek z caballo ale stereotypy. aż niedobrze się robi mężatki to, bezdzietne tamto. nie widzicie jakie to głupie oceniać życie innych, wtrącać się, komentować. nie macie nic lepszego do roboty???? moim zdaniem robią tak tylko bardzo nieszczęśliwi ludzie. jak można nienawidzić, oceniać, wyśmiewać osoby o których niewiele się wie, poza tym że mają męża, dzieci lub nie. żałosne WLASNIE 18:59 [zgłoś do usunięcia] Jagoda369 Osobiscie to jest mi zal kobiet ktore mieszkaja z facetem an karte rowerowa. Nie wiem dlaczwego mialabym kogos o to wyzywac. Ja zyje w szczesliwym malzenstwie , mam dzieci , ogolnie jest ok. Wg mnie nie mozna dzielic ludzi na lepszych bo sie hajtneli i gorszych bo albo nie sa jeszcze na to gotowi albo tego nie chca. Wazne ze sie kochaja i tyle. 22:31 [zgłoś do usunięcia] skad taka opinia??? jak czytam to forum widze,ze jesli juz ktos na kogos napada i to nie szczedzac wulgaryzmow to akurat na odwrot, na okraglo czytam o krowach rozplodowych, odmozdzonych matkach polkach. Macie jakas obsesje? Ludziom jest dokladnie wszytko jedno, czy macie dzieci, czy nie , tym bardziej nie zalezy nikomu na tym, zeby ktoś bral slub. Tym sie moze przejmowac najwyzej najblizsza rodzina POPIERAM.