Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arktyczny powiew wiatru

Poczucie humoru nie pomaga w sprawach z kobietami

Polecane posty

I tak jeśli chce się zdobyć atrakcyjną i inteligentną trzeba mieć piękną aparycję i duży wzrost oraz duże zarobki i dobry samochód. Ktoś kto rozśmiesza może być co najwyżej przyjacielem.

Nieprawda, chyba w niewłaściwych kobietach gustujesz, jeżeli potrzebują one samochodu i dużych zarobków do miłości :)

żeby zdobyć atrakcyjną i inteligentną kobietę wystarczy być atrakcyjnym i inteligentnym mężczyzną, poczucie humoru pomaga, ale gdy samo poczucie humoru to za mało żeby zrobić wrażenie na kobiecie :)

poczucie humoru jest niezbędne, ale niewystarczające. No, a skoro Twoja wybredność sprawia, że w takich gustujesz to cóż...lepiej popracuj nad sobą żeby one w Tobie gustowały.

Gość Jesteś śmieszną paizdą
I tyle w temacie.

poczucie humoru to jest nic, bo trzeba mieć szereg innych cech by być w zwiazku to raz, a dwa skoro ty jesteś wybredny to one nie mogą :p? Skoro mogą mieć każdego niech przebierają i nie biorą ochłapów.

Gość popycham tylko posty
.

nie wiem jak one, ale mnie np. łatwo rozbawić, a przecież nie będę umawiać się z kotami z internetu tylko dlatego, że są słodkie i zabawne.

widocznie nie spełniasz ich wymagań proste :) a poczucie humoru to nie zaleta tylko standard jeśli chodzi o szukanie kogoś

a to dlatego tak się smiejsza z tego co mówisz...to wiele wyjaśnia.

Odzywamy się jak ktoś się nam podoba...bo chyba, że nas olewa. Wtedy mamy go gdzieś, będzie inny, taki co sam będzie zabiegał :P

Parę razy ją rozśmieszyłem i to nieźle. Mijam mój obiekt westchnień na uczelni: "wiesz, osiągnąłem ostatnio sukces, nie piłem wczoraj piwa" "a jak się Tobie to udało?" "bo wczoraj piłem wódkę" Przy kobietach mam humor nieco subtelniejszy, ale przy facetów chamski i czarny.

Nie jestem kretynem na co dzień. Kretynem bywam jedynie w sprawach damsko-męskich, bo jestem romantykiem i raz uganiałem się za taką jedną przez 2 lata. Jak się pogodziłem, że nie mam szans, to w życiu uczuciowym nastała zima nuklearna. Ma to swoje plusy, bo teraz jestem alkoholowym mistrzem. Jednak ostatnio pojawił się ktoś dla którego chce się poprawić.

Byłem śmiesznym studentem i czarnym rycerzem, ale zbanowali moje nicki, to muszę tworzyć. Miś Wojtek jeszcze dużo nie zbroił.