Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toscania88

Chyba jestem uzalezniona od zakupow przez internet,tez tak macie??:(

Polecane posty

Gość toscania88

i to nie sa zakupy spozywcze tylko ciuchy,ciuchy w kolko ciuchy jeszcze buty i dodatki,no i kosmetyki tez czasami,mam poprostu tak ze jak ogladam jakis ciuch i mi sie spodoba to odrazu kupuje,bez zastanowienia a czasem zaluje,dzisiaj juz kupilam dwie pary butow i spodniczke:(

Gość jakie nudne to zycie beznadize
Ja od niedawna tez jestem mozna powiedziec uzalezniona ..napalilam sie na perfumy.. siedze calymi dniami i ogladam perfumy.. perfumeria, perfumis .. caly czas.. teraz jeszcze odkrylam ebaya.. juz mam zaplanowane 2 dostawy jak tylko uzbieram kase.. chuj z tym.. zycie jest do dupy to chociaz cos sobie kupie..

Gość heh, mam to samo
ale powoli juz z tego wychodze, bo potrafilam ponad 2tys wydac przez m-c na allegro:)

Gość toscania88
najgorzej jak jest kasa na koncie i wiem ze moge cos kupic przez internet i odrazu zaplacic,a zostalo mi 100zl,ale jutro ide wplacic 1000zl moj mi kazal zeby cos na koncie bylo,bo cala kase z reguly w domu trzymamy

Gość toscania88
oj z kosmetykami i perfumami tez ciezko,ale wiecie co ja mam takie ataki z tymi zakupami,czasem miesiac jest spokoj a czasami jak mnie najdzie to koniec cala kasa idzie w ciuchy:(

Gość voli
ja wole lumpeksy :D

Gość nigdy nie kupowałam ciuchów
przez Internet. To nie dla mnie. Muszę zawsze pomacac materiał i przymierzyć zanim cokolwiek kupię. Jedyną rzeczą jaką kupiłam przez Internet to telefon, który najpierw dokładnie obejrzałam w sklepie. Po prostu był nieco tańszy z kurierem do domu

Ja potrafiłam wydać sporo pieniędzy, aż oświeciło mnie, że wszystkiego nie potrzebuję i i tak potem wydaję. I sobie kupuję tylko niezbędne rzeczy jak najlepsze jakościowo :D Perfum mam tylko kilka buteleczek. Spodobały mi się nowe, ale czekam aż stare wykończę. Albo się wymienię na odlewki

Gość zacina się jak
...

Gość jlkjoqwuhrdfLGF
a w jakich sklepach kupujecie buty? Ja w ogole przez internet nie kupuje Raz kupilam na allegro torebke i to byla pelna wtopa. Zamek sie zepsul po tygodniu, fatalna byla . Co robicie jak np ciuch czy byty nie pasuja? Domyslam sie ze odsylacie, nie ma z tym problemu?

Gość jestem O.
Czarna Izabela - A jakich perfum używasz? I skąd bierzesz odlewki (wizaz?)

Gość vn
jakis czas temu tez kupowałam na allegro jak szalona ale mi przeszło....na szczęscie bo ladnie kasy na to szło

Odlewki biorę od koleżanek :) a one owszem z Wizażu. Perfumy - lubię Poisony, Donnę Karan, mam też parę "wybryków" jak np. Angel, sporo próbek. Pełnowymiarowych perfum mam kilka.

W ogóle uważam, że w sumie wystarczą 2 butelki perfum pełnowymiarowych - jedne słodsze bardziej paczulowe czy waniliowe na wieczór i zimę i trochę świeższe, kwiatowe albo drzewna dzień i lato. A resztę załatwią próbki i odlewki 1-10ml. Perfumy mają określoną trwałość. Nie ma co chomikować :D No chyba że to czyjeś hobby. Ja miałam taki okres, ale mi przeszło