Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda zdzira

Weekend bez dzieci- przegielam totalnie

Polecane posty

Gość ruda zdzira

W piatek dwojke dzieci oddalismy do mojej mamy i postanowilismy spedzic weekend sam na sam z mezem. W piatek bylo fajnie, seks non stop, troche alkoholu:P ale wczoraj przegielismy do reszty, szczegolnie ja. Maz nie wiem skad wytrzasnal trawke, a wiec sie upalilismy i ja w przyplywie weny tworczej postanowilam zrobic cos z wlosami. Pobieglam wiec do rossmana i zakupilam farbe czerwona do wlosow:O Gdy potem jeszcze pochlalismy troche to po pijaku pofarbowalam sie i dzis obudzilam sie z rudymi wlosami z przeblyskiem blondu, bo pofarbowalam sie oczywiscie niedokladnie. Wszystko mnie boli, suszy niesamowicie a w domu mam do ogarniecia niezly bajzel:O poprosilam mame by zatrzymala dzieci do jutra, bo ja pwnie jeszcze mam promile we krwi. Maz za to trzyma sie niezle i pije piwo smiejac sie ze mnie. Nie wiem jak ja jutro z tymi kudlami pokaze sie w pracy:O

jak nas nie wkrecasz:D to niezla jestes:D, dzwoń do szefa,ze jutro Cie nie ma i opowiedz mu o wszystkim:P

Gość niezla jestes aparatka :D
Co tam, raz sie zyje, gratuluje zapewne swietnej zabawy :) Pojawily sie komentyidealnych matek z kafe, ale sie nie martw-pewnie Ci zazdroszcza, bo same chetnie by zaszalaly :P

Jakos zeszmacenie nie kojarzy mi sie z zafarbowaniem wlosow na czerwoni i seksem z mezem...szmata to troche co innego, ty masz najwyzej szmatlawe klaki i kaca;).

Gość gghdh
hdsfhs

Gość Fufufuj
Up

weź sobie jakiś długi szal i zawiąż stylowy turban - na youtube na pewno się znajdą instrukcje, jak się ktoś będzie dziwił to powiedz mu, że się przechrzciłaś na sikha i żeby nie był rasistą (i szownistą od razu);)

heh, dobre:D i nawet Ci wierzę, bo mi rok temu tez odbiło i zrobialm sobie całą głowę warkoczyków(do pasa):D no nic jutro fryzjer i bedzie dobrze;)

Gość HAHAHAHAHA123456789
dobra jesteś, ale nie miej do siebie żalu, dzieci były w pod dobrą opieką a my rodzice też mamy prawo do szaleństw....do emerytury nam jeszcze daleko :)

Gość adsasas
Hmmm jesteś z Poznania ? No to niezle zaszalałas wiem pracuje w rossmanie wiem o kogo chodzi .Ale byłas ujarana a pamietasz mowiłam zebyś wzieła inna farbe ze wyjdzie ci czerwień :P

Gość wielkie halo o kwiaty za 10 zł
to jeszcze nic, ja jak sie najarałam to wygolilam sobie boki na zero i sam rokez został:D

Gość stara panna szefowa
ja jestem szefową ,starą panną ,mieszkam z psem i o niebo bardziej uszanowałabym takie usprawiedliwienie ni kolejne lewe L4 :P Nie wrzucajcie wszystkich "starych panien " do jednego wora,są stare panny z wyboru -jak ja ,które nie mają w sobie frustracji ni krzty zazdrości o wasze dzieci i mężów.

Gość stara panna szefowa
a ty autorko w ogóle się nie przejmuj , żyj tak by było co wspominać na łożu śmierci , ja też różne numery odstawiam po mj :P

Gość tez szefowa
do mnie dziewczyna kiedys w poniedzialek z samego rana zadzwonila,ze chce dzień wolmy(odrobi w sobote, którą ona ma wolna),bo ma potwornego kaca, ledwo na oczy widzi:D krotko i bez ściemy:)

Gość stara panna szefowa
no tak są święte niejebliwe , takie typy trzeba karmić ściemą

Gość hgvhjb
hjj

Gość hgfhjsjfgjfgjj
ff

Gość a ja mam inne zadnie
to zaszalałas:)ale po alko i...czyms mocniejszym:D rozne rzeczy przychodza do glowy, ja kiedys zalozylam sie ze znamomymi,ze pojde do wody toples(a mam kompleks malego biustu) i poszlam:D stara dupa:D

Gość fdhfdhfd
fdf

Gość gbhkb
jklnmj

Gość hjgvhb
hkhn