Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaajka

Stracilam kolezankę...bo...

Polecane posty

Gość majkaajka

Kiedys rzuciłam swoja prace.Kolezanka ktora pracowała w innym niepewnym dziale ( byly zwolnienia) bardzo była moim stanowiskiem zainteresowana a ja poniewaz zawsze sie bardzo lubiłysmy stawałam na glowie by ona przeszła na moje stanowisko- Rozmowy z szefem, zachwalanie jej jaka pracowita itd. Dostała ta robote, przejeła moj telfon sluzbowy i po jakims tam czasie chyba po roku pisze mi na gg ze dzwonila do nie firma windykacyjna i ze mam do nich oddzwonic i powiedziec ze maja do niej wiecej nie dzwonic bo zadaja jej glupie pytania...Ja sie jej zapytałam w czym był problem aby ona powiedziala ze moj nr to juz jest nieaktualny i ze nie zyczy sobie telefonów ( a chyba był tylko jeden telefon skoro mi tylko raz o tym powiedziała) koniec konców okazało sie ze oplacajac kiedys rachunek wplaciłam kase na zly nr konta i wszystko sie wyjasniło...Pozniej jej to napisałam na gg ze nie beda jej juz nekac i ze przepraszam za to iz przez to iz załatwiłam jej ta prace spowodowałam teraz " takie kłopoty" A ona do mnie ze jest mi wdzieczna za prace ale nie pamieta by specjalnie za mna ganiała w tej sprawie i ze rozmawiamy juz ostatni raz. Fajnie co?

Gość majkaajka
Szczerze mowiac akurat pierwszy raz słyszę to powiedzenie

Gość majkaajka
,,,,,,

Gość majkaajka
a moze ja przegięłam ze jej w ten sposob odpisałam? Moze trzeba było poprostu sie zamknąć?

Gość alallalaa;;aaa;aa
no to ja mam podobnie załatwialm kumpeli mieszkanie i prace u mnie i coobrobila mi dupe, szef nie daje mi spokoju, nikt sie domnie nie odywa, robi mi klody pod nogami to dopiero.....

Ja juz dawno pozbylam sie wszytskich "kolezanek" ze swojego zycia. Brr az mam dreszcze jak sobie pomysle jakie baby potrafia byc wredne :( okropnosc