Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skalski89

Dziewczyny

Polecane posty

Gość Skalski89

Cześć, mam następujący problem, ale zanim o nim powiem przedstawię swoją sytuację mam 24 lata, rok temu rozstałem się ze swoją dziewczyną, nic do niej już nie czuję. W tym czasie spotykałem się z kilkoma dziewczynami, jednak zależało mi tak na prawdę tylko na 1 z którą studiuję, niestety wtedy ona wybrała innego jednak przestało im się układać, wtedy wkroczyłem ja. Rozmawiamy ze sobą, ona wyraźnie jest mną zainteresowana, jednakże z wcześniejszych doświadczeń często powtarzał się taki schemat iż dziewczyny przestawały się mną po krótkim czasie interesować. Nie chce żeby to brzmiało narcystycznie, ale zauważyłem że podobam nie wszystkim, ale sporej ilości dziewczyn, uważam się za inteligentnego faceta inni zresztą też, mam wysportowaną sylwetkę, interesuję się wieloma rzeczami. I nie wiem dlaczego często dziewczyny mnie skreślają, moja przyjaciółka z którą kiedyś się spotykaliśmy powiedziała że jestem okropnie miły, a dziewczyny często wolą złych kolesi. Zależy mi aby przekonać do siebie tą dziewczynę, ale nie wiem jak mam się zachowywać, czypisać do niej, jak do tej pory sama zagaduje, jest bardzo pewna siebie i śliczna, wiem że na pewno wielu facetów się nią interesuję. Proszę potraktujcie ten temat poważnie, bo to chyba głębsze uczucie, a nie chce tym razem jej stracić.

Gość onaa7
Jezeli ona sie toba interesuje to lepiej nie staraj sie zmieniac na sile skoro taki jej sie spodobales. Ja zawsze stawiam w zwiazku na szczerosc i pytam o wszystko co ewentualnie przeszkadza mojemu obecnie narzzeczonemu i przynajmniej wiem nad czym pracowac :)