Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyś było lepiej.

W latach 90tych ludziom w Polsce żyło się lepiej niż teraz

Polecane posty

Gość kiedyś było lepiej.

Mimo mniejszych dochodów ludziom jakoś starczało do pierwszego, pewnie też dlatego że nie musieli wydawać tyle kasy na konsumpcyjny styl życia. W telewizji leciały ciekawsze programy, słabe technicznie ale była fajna rozrywka... - Idź na całość, Milionerzy, Drzewko szczęścia na Polsacie, teleturniej 13nastolatki na TVP2, w niedziele było 5-15-15, po południu Rower Błażeja na Jedynce, stare fajne odcinki Na dobre i na Złe...potem Big Brother na TVN ..u mnie w szkole wszyscy to oglądali, tzn ci ktorzy mieli tefałena, bo pare lat temu był słabo dostępny, Dwa Światy na Polsacie. Długo by wymieniac... Jedzenie jakoś lepiej mi smakowało, swojskie proste domowe obiady a teraz? Tyle przepisów, cudów, sushi i innego gówna a i tak nie ma co jesc, wszystko bez smaku, niedobre, śmierdzace truskawki z Holandii wielkosci kurzego jaja :O Do dupy to wszystko

Gość soryyyyy
ale gledzisz jak moi starzy gdy mialam 16 lat i zyłam w latach 90.Slyszalo sie wtedy "mlodziez jest zla" "kiedys zylo sie lepiej" itd. Pracy nie bylo a w miastacg bezrobocie 40%, to byla masakra.Konczyles szkole i nikt cie nie chcial do pracy.teraz jest o niebo lepiej.Trzeba umiec wybierac to co wartosciowe i dobre, a nie bezmyslnie korzystac ze wszystkiego.Kto ci zabroni? A za jakosc zawsze sie placilo. Glupi walkmen Sony kosztowal ok. 150 zl!! a radiomagnetofon ok 400! to wiecej niz teraz

Gość sorrrry
a ogladanie BB czy 2 swiatów uchodzilo w mojej budzie za obciach. w tych 2 swiatach to juz w ogóle nic ciekawego sie nie dzialo. BB byl nowoscia ale byl rozrywka dla bezmyslnych tepakow.

Gość boooouu
To wlasnie najgorsze, ze teraz ludzie nie potrafią imprezowac :O albo siedzą w domu jak debile albo piją do nieprzytomnosci, ćpają, ruchają sie z byle kim :O

Gość dpdpdqmh
mi tez było lepiej