Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość casanova wsrod przescieradel

wystarczy dobry bajer i kobieta sie oddaje

Polecane posty

takie sa fakty nie ma kobiety , ktora nie ulegnie facetowi , gdy ja zaczaruje mezatka , sasiadka , wolna czy wariatka wszystkie sa do zbajerowania , bo to ich zyciowa mania

Gość marny bajerant z ciebie
casanova:Phehe:D

Gość lekertyhjukil.
tylko jeden :)) sie liczy

Gość sdfsfs
sfdf

Gość przescieradlo wrod casanov
no i co z tego? to zle?

Gość no nie,
zalezy jaka kobieta.

niektore udaja , ze sa nie do zdobycia , ze maja facetow itp , ale to brednie nie ma takiej , ktora nie ulegnie facetowi , gdy jest dobrze zbajerowana

nie ma znaczenia jaka kobieta kazda kocha emocje

Powiem ci że ja nigdy nie bajerowałem dziewczyn, nie wiem nawet jak to się robi, wystarczy tylko że się odezwę. Są takie które to akceptują i oddziałuje to na nie albo nie, umiem regulować to oddziaływanie ale bajerowanie i zaloty to obca mi forma ekspresji.

a ty jestes dorga? hehe ile bierzesz za godizne?

aleksander to tylko zalezy ile chcesz ich miec

Gość 43675
f

Gość gdy jest dobrze zbajerowana
znaczy gupia i pusta

hheh a ty mala nie fikaj , bo nie masz szans nawet na bajer

czyli wszystkie jestescie gupie i puste? nieee taka jest wasza natura i to mi pasuje

ech nie widac

nie wrzucaj waszystkich do jednego wora bo tak ci pasuje

Gość ale niektorzy musza sie
dowartosciowywac, zalosne ... nie ma czegos takiego, ze kazda dobrze zbajerowana i sie oddaje, zalezy od tego czy chce isc do lozka i czy ow poznany pan jej odpowiada, cala filozofia ... smiesza mnie chlopaczki, co mysla, ze bajerem zaciagaja kobiety do lozka, jakby same nie chcialy seksu, a kobiety przeciez tak samo go pragna jak faceci, poza tym na te wszystkie potancowki klubowe, parkiety i do barow nie chodzi sie bez powodu:D wiele kobiet idzie w noc gwiazdzista zamiast spac w domu po to, by spotkac faceta, ktorego im brakuje i dobrze spedzic z nim wieczor czy noc badz znalezc partnera do seksu, wiec dowartosciowywanie sie casanova twoje mija sie z sensem:D

autor chyba poszedł sam siebie przed lustrem bajerowac :) to milego ci zycze :)

Gość bvdfgvcdfc
Ale ty jesteś kurwa pojebany ! Nie wszystkie kobiety są takie, szczególnie te co się szanują nie pójdą z pierwszym lepszym do łózka na imprezie czy gdziekolwiek...mnie np dużo chłopaków bajeruję, czasem to takie teksty pieprzą, że nie wiadomo czy się śmiać czy płakać, ja właśnie czegoś takiego nie lubię i nawet powiem, że takie zachowanie chłopaka mnie zraża do niego, bo takim zachowaniem cechuję się tylko faceci którzy myślą tylko o sobie i że może każdą przelecieć...żenada Następnym razem mów za siebie ! hehe.

nie ma czegos takiego, ze kazda dobrze zbajerowana i sie oddaje, zalezy od tego czy chce isc do lozka i czy ow poznany pan jej odpowiada, cala filozofia i wychodzi na to samo hehe ta cala filozofie wlasnie opisalem, a ty nie musisz na sile zmieniac , by ladnie wygladalo , tylko zrozum , ze ta filozofia , to bajer po wy chcecie na sile pokazywac , ze nie ulegacie ? heheheh

Gość bvdfgvcdfc
Ale ty jesteś kurwa pojebany ! Nie wszystkie kobiety są takie, szczególnie te co się szanują nie pójdą z pierwszym lepszym do łózka na imprezie czy gdziekolwiek...mnie np dużo chłopaków bajeruję, czasem to takie teksty pieprzą, że nie wiadomo czy się śmiać czy płakać, ja właśnie czegoś takiego nie lubię i nawet powiem, że takie zachowanie chłopaka mnie zraża do niego, bo takim zachowaniem cechuję się tylko faceci którzy myślą tylko o sobie i że może każdą przelecieć...żenada Następnym razem mów za siebie ! hehe.

bvdfgvcdfc ale bajer , to nie lepszy pierwszy koleś mowiacy tanie teksty pipo , tylko umiejetna gadka i wyglad hehehhe

Gość bvdfgvcdfc
umiejętna gadka to to samo co tanie teksty, niestety facet nie umie inaczej gadać. A na wygląd nie patrząc na zachowanie lecą tylko same puszczalskie.