Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość casanova wsrod przescieradel

wystarczy dobry bajer i kobieta sie oddaje

Polecane posty

Gość Tobynek
Autor ma dużo racji. Trzeba oczywiście mieć sporo determinacji. I jeszcze więcej polotu. Ale 90 przypadkach na 100 - autor ma rację. To smutne. Ale tak właśnie jest.

Gość my po prostu chcemy seksu
nie chodzi tu czy ulegamy czy nie, to tylko faceci sie tak dowartosciowuja, tym ze laska poszla z nim do lozka, wtedy podnosi sie faceta samoocena, poczucie meskosci, rosnie ego. tylko, ze duzego w tym wysilku z faceta strony nie ma jesli kobieta chce sama

Z tym, że niektórzy mają wiele kobiet, a inni żadnej, więc umiejętności uwodzenia i to kim są ma duże znaczenie.

Gość casanówka w spodnicy
Zgadzam sie z autorem, ale to dziala w dwie strony. Ilez to ja facetow zbajerowalam przez internet to sie w glowie nie miesic ;) tu na kafe rownież. Wystarczy dobry bajer i sami sie lapia. Polewka mam niezla. Nie wchodze w kontakty w facetami wolnymi, ktorzy naprawde szukaja kogos.Wybieram tylko znudzonych żonkkisi którym znudzila sie slubna. Tacy są najsmieszniejsi.A jak sie slinia do wysylanych zdjec.Oczywiscie nigdy nie wysylam swoich.Najpierw delikwenta podpytuje jaki jest jego typ kobiety i w zaleznisci od tego taką jestem.Lubi male blindynki- jestem mala blondynką, lubi wysokie czarnulki- prosze bardzo no problem. I caly czas ma pewnie wrazenie ze to on mnie bajeruje. Najlepszy jest podryw na męzatke z twardymi zasadami, najlepiej katoliczkę:D Lcą jak ćmy do ognia- kazdy chce taką złamać :D Cóż za ambicja! Tworze rozne tematy,niezwiazane z szukaniem facetaale inteligentne i z madrymi wypowiedziami. I ZAWSZE jakiś znudzony brzuchaty podtatusialy 30latek sie zlapie.ZAWSZE :D

Gość siebie to ja nawet uwielbiam
casanówka w spodnicy ty chyba jakas nienormalna musisz byc gorzej z toba niz z autorem

Gość casanówka w spodnicy
nie, dlaczego mnie obrazasz?

Gość napisze z pomarańczy
rety ale idiota. chłopie nawet samego siebie nie potrafisz zbajerować.ty weź się za historyjki z gum do żucia, soczków może jakis rebusik chłopczyk rozwiąże. dzieki bogu że tacy są. jaki świat byłby smutny bez błazenady:)

Gość siebie to ja nawet uwielbiam
ja obrazam ? tym co napisalas sama sie obrazilas ale chyba tego nie rozumiesz niestety :)

Gość ,mnbjio
,jkl