Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona452

ciąża? proszę, doradźcie

Polecane posty

Gość zrozpaczona452

Bardzo prosze o nienaśmiewanie sie i doradzenie. Dzisiaj z rana pieściliśmy się z chłopakiem, najpierw dotykał członkiem mojej łecztaczki, potem była lekka penetracja, potem znów dotykał wejścia pochwy. tuż pred tym jak miał wytrysk wysunał się całkowicie i eksplodował na mój brzuch. Mam dzis 26 dzień cyklu, za jakieś 2 dni powinnam dostać okres, ale możliwe że dostane go później, bo mam często nieregularne. CZY MOGE BYC W CIĄZY?

Gość lekka penetracja
nie ma to jak poczytanie idiotek :D:D raczej dzieci ale coz i tak smieszne :D

Gość gvhuuok
jeśli do ok. tygodnia dostaniesz okres to raczej nie jesteś, zależy jak długi będzie cykl

Gość zrozpaczona452
wiem, ze głupio zrobiłam. ale raczej nie powinnam byc, prawda?

Gość annnaettttka
jesteś na 100% - ja tak właśnie zaszłam, jak na brzuch mi trysnął - na pewno ciąża, nawet testu nie mósisz robić, serio

Gość zrozpaczona452
ostatnio w ogóle nie mam objawów przed okresem, troche mnie może piersi bolą, ale teraz nie. najdłużej tak z 35 dni

Gość gvhuuok
jak 35dni to raczej nie jesteś :) nie martw się na zapas, bo to jeszcze opóźni :)

Gość annnaettttka
ja nie żartuję - pytasz się mnie to Ci odpowiadam że jesteś, czemu mi nie wierzysz, przecież ja wiem... Jakbym nie wiedziała to chyba bym nie pisała do Ciebie tu i teraz. Idź do lekarza żby becikowe dostać bo jak za późno pójdziesz to nie dostaniesz, serio