Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepowiemnic1

problemy neurologiczne.

Polecane posty

Gość niepowiemnic1

Ostatnio miewam pewne problemy. Robie pewne rzeczy, a potem tego nie pamoetam (przyklad: wzielam od mamy pieniadze na bilet, doszlam raptem do bramy i wracalam biegiem do dou, bo wydawalo mi sie, ze ich nie bralam, po czym okazalo sie, ze je wzielam, mialam je w kieszeni. Do dzisiaj nie pamietam jak mama mi je wreczala, mimo to, ze bylo to w czwartek.). Zauwazylam u siebie problemy z koncentracja. Nie potrafie sie skupic na jednej rzeczy, nie rozumiem co mowia do mnie ludzie. Nigdy nie mialam takich problemow. W dodatku coraz czesciej boli mnie glowa. Dodam, ze mam 18 lat, wiecznie za niskie cisnienie, wieczna anemie(problemy z czerwonymi krwinkami) i lekka niedowage. Co to wszystko moze oznaczac?

Gość princessaofpersia
zacznij jesc jak czlowiek, zacznij uprawiac jakis sport i przestan uzalac sie nad sobia

Gość niepowiemnic1
Nie uzalam sie nad soba. Napisalam to wszystko dodatkowo, bo moze ma to jakies znaczenie. Po prostu nie wiem czego sie spodziewac i dlatego pytam tu, bo google mnie lekko zawiodlo. Mam zamiar zrobic sobie ogolne badania, ale chce wiedziec czego moge sie wlasnie spodziewac, to zwykla, ludzka ciekawosc.

Gość antymateria
Polecam iść do lekarza z tym, ale na koncentrację i pamięć polecam Actibion http://www.actibion.pl/ myślę, ze to może pomóc.

Gość gość
może powinnaś udać się do lekarza. Nie wiem czy uda CI się dostać jeszcze do www.neurologwroclaw.com ponieważ jak psizesz masz 18 lat, ale spróbuj.

Gość gość
Jeb!aaaaaany spaming