Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wirrtualna2

Rozwodzę się trzeci raz;(

Polecane posty

Gość wirrtualna2

mam 36 lat. pierwszy raz wyszłam za mąż za faceta ze poznanego w szkole średniej. miałam wtedy 20 lat, po 1,5 roku związku wzięliśmy ślub cywilny. Małżeństwo trwało 2,5 roku...oboje uznaliśmy że to była zbyt pochopna decyzja... mając 26 lat wzięlam ślub z facetem, który okazał się pijakiem, totalnym dupkiem i pasożytem. staż małżeński - 3 lata zraziłam się do facetów, długo byłam sama. w wrzesniu ubiegłego roku znów zostałam mężatką....a teraz chcę wnieść pozew o rozwód, bo już mam dość faceta który ma paranoję, średnio raz ma miesiąc posądzamnie o zdradę, nie ma do mnie zaufania za grosz... chyba pozostaje mi samotność nie nadaję sie do małżeństwa;( czy jest tu jakaś wielokrotna rozwódka?

Gość amatorka_koneserstwa
dziwie się, że po drugim rozwodzie nie zmądrzałaś. ja trzeci raz nie wyszłabym za mąż. trzeba uczyć sie na błędach, no ale coż takie życie. nie przejmuj sie

Gość wirrtualna2
wiesz właśnie wydawało mi się że zmądrzałam...tylko mi się wydawało. przez 5 lat nie spotykałam się z nikim, powiedziałam sobie że już zawsze będę sama...ale poznałam R. i zmieniłam zdanie...postanowiłąm dać sobie jeszcze jedną szansę na szczęście...i byłam szalenie szczęśliwa ale krótko...

Gość sas222
znam faceta, który miał cztery żony. dziś ma prawie 50 lat i jest sam jak palec, nawet dzieci go nie chcą znać

Gość amatorka_koneserstwa
bedac w zwiazku bez slubu tez mozna byc szczesliwym.