Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje drogie panie

turkusowa sukienka swiadkowej, jaka koszula partnera?

Polecane posty

Gość moje drogie panie

Hej, jestem swiadkową, za 2 tygodnie ślub;) a ja w kropce sukienkę mam turkusową i nie wiemy jaką koszulę i jaki krawat mojego męża. Na pewno koszula turkusowa cała odpada. Może jakieś propozycje?

Gość heloiza3456
Kremowa, jasnoszara, jaśniutki brudnawy róż...a turkus możecie powtórzyć na krawacie.

biala lub szaro-kremowa, ja bym obstawiala przy dodatkach typu spinki do koszuli w kolorze turkusowym, krawat z dodatkiem turkusu itp.

Gość fcvrdvdvrgv
biała koszula, krawat może być taki jak twoja sukienka

Gość littlebride
szara albo biala :)

Gość goralka znad morza
Ale wiocha z tymi koszulami że zawsze facet musi mieć taką żeby przypadkiem nie można się był pomylić z kim przyszedł na to wesele masakra jakas

Gość battttttt...
Biała koszula tylko i wyłącznie. Wieczorem elegant nosi białą koszulę. Szczególnie na ważne imprezy. A krawat niech założy taki, żeby JEMU pasował. Najlepiej niech nie pasuje do Twojego stroju w ogóle, bo inaczej będzie wyglądał jak byś Ty go ubrała, a nie on sam siebie. Prawdziwy facet ubiera samego siebie. A miłość widać w oczach, a nie w krawacie :)

Gość moje drogie panie
zgodzę się z wami że nie trzeba ubierać się pod siebie, ale przyjęło się że jak się tego nie robi to jest nie tak. Bynajmniej w moich stronach. Mnie to do końca też nie odpowiada.

Gość olatola1
biała koszula + stalowy krawat

Ja w sobote małam wesele i miałam turkusową sukienkę ,a mąż miał białą koszule i turkusowy krawat i wyglądło to ślicznie jak dla mnie!

Gość truskolas frajer
tylko jak dla ciebie wieśniaro, a autorka ma problem widać bo wazne co mowią inni a nie co czujesz sama czy twoj partner

Gość Helenatrojańska
Biala koszula... nie cudować nić po kolor :/ ewentualnie krawat z elementem turkusu, absolutnie nie cały...