Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajt fajt fajt huggy

NIGDZIE w moim miescie nie ma huggisow! 60 tys miasto!

Polecane posty

matko, oszukalismy sie hugisow do wyprawki... w jednym sklepie byly tylko "3" i to ze 2 paczki i to tyle. oblecielismy wszystkie markety duze i mniejsze. stokrotki, biedronki, lidle, carrefoury, tesco, reala! co jest??

u was tez tak jest??

Gość mama antosi
Moja córka nie korzysta już z pieluch więc na 100% pewna nie jestem jak to wygląda na dzień dzisiejszy ale w połowie zeszłego tygodnia w kauflandzie była promocja na huggies i były po 30-40zł za dużą paczkę. a nie możesz kupić happy belli? podobne do huggies.

Gość fsasfasafsaf
rossman ma jedynki

Gość fsasfasafsaf
kaufland nie ma jedynek. dla mnie to beznadzieja.przeciekaly 1,2. lepsze dady i babydream.

Gość miko miko fika
no w kauflandzie byla tylko metka ze brak towaru i jakos nie moghe nigdy trafic aby jednak byly. pewnie jedynki i dwojki trudniej kupic niz 3 i 4... wybieralam miedzy hugisami i pampersami, bo bylam kilka lat opiekunka do dzieci i wiem ze sposorod wielu firm te dwie byly niezawodne. tylko gdzie je dostac

Gość fsasfasafsaf
i dawalam im 3 razy szanse. 1,2,3. po 60sztuk przepadlo na numer.

Gość MamaMani
Sprawdzałaś rossmana? A koniecznie muszą być huggies? Jest tyle innych pieluch... Podobne do huggies 1 są pampersy premium.

Gość ula bez pracy
60 tyś miasto to malutkie miastko , ściema z tymi realami tescami itd , w takich małych miastach nie ma aż tylu sklepów

Gość ula bez pracy
60 tyś miasto to malutkie miastko , ściema z tymi realami tescami itd , w takich małych miastach nie ma aż tylu sklepów

Kiesyś kupiłam na allegro, przy kilku paczkach+kurier taniej wyszło niz w sklepie

Huggies przestają być produkowane. Może zapasy już się pokończyły.Ostatnio była promocja w biedronce może tam poszukaj?