Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZlaKobieta

Oddalam dziecko i mam problem

Polecane posty

Gość ZlaKobieta

W wieku 15 lat oddalam dziecko,brak srodkow,surowi rodzice itd. Dzis mam 23lata wyjechalam za granice,mam meza i bedziemy miec dziecko. On nie wie ze oddalam dziecko i mu nie powiem,kocha on dzieci i nigdy by mi Tego nie wybaczyl. Teraz jest taki Problem ze lekarz do ksiazeczki mi nie wpisal ze to moja druga ciaza Bo obowiazuje go Tajemnica ale Co z polozna? Czy ona moze powiedziec mezowi ze kiedys bylam w ciazy? Czy szpital zachowa dyskrcje?

Gość a ja........
położna tez powinna zachować dyskrecję. Tak mi sie wydaje

Gość ZlaKobieta
Czy sie Boje? Owszem Boje sie ale mam nadzieje ze uda mi sie to zachowac w tajemnicy.

Gość Się wtrącę
ja też miałam wpisaną drugą ciążę (pierwszą poroniłam) i raz tylko byliśmy w dwójkę z męzem u gina i wtedy akurat gdy na nowo wypełniał kartę i pytał o to, do tego gdy przyjechaliśmy do szpitala tak samo pytano która to ciaża - akurat męża przy tym nie było, bo wyszedł na korytarz..ale moim zdaniem łatwo może to wyjść w praniu..... więc lepiej przygotuj jakąś wersję - albo powiedz prawdę, albo wymyśl jakąś inna historię....

Gość Zlakobieta
A jaka moze byc Nina wersja? Mialam nacinane krocze wiec lekarz sie zorientuje natychmiast

Gość powiedz o tym mężowi
kiedyś może dowiedzieć sie o tym i możesz go stracić. Teraz, jeśli będzie przy Tobie moze usłyszeć pytanie lekarza, która to ciąża i tak jak piszesz - powiesz prawdę. Bo tego przed lekazrem nie ukryjesz. Wiem z życia, że takie "smutne" tajemnice zawsze wychodzą na wierzch. Kiedyś, w majmniej oczekiwanym momencie może dowiedzieć się o tym Twój mąż, a wtedy będziesz miała problem

Gość odpowiedz na pytanie
czy masz ogromne zaufanie do rodziców, rodzieństwa, rodziny, że nigdy nie powiedzą o tym, że gdzieś tam żyje Twoje dziecko? Przeciez kiedyś przyjedziesz do kraju w odwiedziny, sąsiedzi pewnie wiedzą o Twojej tajemnicy, możesz mieć tylko nadzieję, ze żadna "życzliwa" osoba nie powie o tym Twojemu mężowi

Gość ajlawijuk
miałaś wtedy 15 lat... twój mąż nie może ci tego nei wybaczyć... Sama byłaś dzieckiem i popełniłaś błąd. W małżeństwie nie może być takich tajemnic :(

Gość niebieskie swiatelko.
a nie uwazasz ze on ma prawo wiedziec, w koncu to nie jest jakis zwykly sekret typu ze mialas problemy w szkole czy inne, to jednak twoja przeszlosc ktora pewnego dnia moze do ciebie zapukac i oznajmic jestem twoim dzieckiem..dlaczego mnie porzucilas..