Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinowaa Mambaa

Jak zapomnieć o facecie ? :(

Polecane posty

Gość Malinowaa Mambaa

Byłam z Nim niecałe 3 miesiące. Jest to dość krótki okres czasu, ale jak się teraz okazuje chyba wystarczający, aby się w Nim zakochać :( Przerwał to, bo ponoć nie mógł sobie poradzić z przeszłością. Rzuciła go była i do tej pory nic nie wskazuje na to, aby chciała wrócić. Ma już innego, a on nie nadaje się jeszcze do związku. Tak mi powiedział :( Postanowiłam jak najszybciej urwać z Nim kontakt póki nasza znajomość nie była aż tak długa. Wmawiałam sobie cały czas, że teraz będzie lepiej, i tak nic do Niego nie czuje, bo to za krótko. I jak na złość jest odwrotnie :( Minął miesiąc od naszego ostatniego kontaktu, a ja głupia myślę o Nim 24/h ;( śni mi się po nocach :( Zaczynam mieć tego dość, brakuje mi Go i obawiam się, że się zakochałam :( Nawet nie chce dopuścić tej myśli, ale to się dzieje podświadomie. Tęsknie za Nim i nic nie mogę na to poradzić. Może to głupie pytanie, ale co zrobić, aby przestać w końcu o Nim myśleć ? Odciąć się od Niego, mam wrażenie, że czas tu nic nie pomaga. Jakoś wszystko przestało mnie cieszyć, chce Go tylko zobaczyć.

Gość lilialuiza
To może po prostu się zakochałaś...

Gość Malinowaa Mambaa
Gdyby to było takie proste :(

Gość Malinowaa Mambaa
To się obawiam :( Czuje się beznadziejnie :( Jak sobie z tym poradzić ?

l to w końcu kto kogo zostawił bo nie zrozumiałem ? l l

Gość Malinowaa Mambaa
Niby on to przerwał, bo nie dał rady angażować się jeszcze w nowy związek, jest po przejściach. Ja w takim razie od razu postanowiłam zerwać kontakt skoro ciągle myśli o byłej. Powiedzmy, że wspólnie zdecydowaliśmy.

Gość gwoli wyjasnienia...
jestes w goracej wodzie kapana. czas swoje zdrobi, ale miesiac to troche krotko. moze sam sie do ciebie odezwie, jesli bedzie juz na to gotowy. acz pewnosci nie ma. po co ci go widziec? to cie tylko bardziej sfrustruje, on na razie nie chce. daj wiec i sobie i jemu czas.

Gość Malinowaa Mambaa
A potrafił mnie tak cudownie wydupczyć :(

---------

Napisz jeszcze że masz mętlik w głowie ...

Gość Malinowaa Mambaa
Pozdrawiam podszywy ;/ może Ty chciałbyś być wydupczony w to nie wnikam :) Nie, już nie mam mętliku, bo zdałam sobie sprawę, że zależy mi na Nim i jestem tego pewna. Chociaż wcześniej wmawiałam sobie inaczej, aby się lepiej poczuć. No, ale co mi z tego, że mi zależy jak ja nawet nie wiem czy jest sens na Niego czekać ?! :( czekać na coś co może nie nastąpić...

.......... popycham bo nie widac postow

ale my tez nie wiemy czy jest sens czekac, bo niby skad? moze jest a moze nie.

Gość jedna taka jaaa
wedlug mnie to nie tesknota za bylym...ale to, ze przerwal kielkujace uczucie, przejdzie Ci recze za to..mialam podobna sytuacje i emczylam sie z nia hmmm ok rok;p teraz sama sie z tego smieje, bo dopiero po jakism czasie do mnie doszlo, ze ja tesknilam nei za nim , a za tym co mogloby byc..i obwinianiem siebie...co zrobilam zle, ze teskni za byla...prawda jest taka...ze to nie ten, przstan angazowac sie w te sprawe i zacnzij w nowa milsoc, wyjdz, porozmawiaj ze znajomymi, zadbaj o siebie:) powodzenia:)

Gość lilialuiza
Nie rozumiem, dlaczego chcesz przed tym zakochaniem uciekać...

...........

Gość madzikw-ł
miałam to samo - jeszcze się za mną ciągnie - choć w sumie powiedział mi jasno, ze on nie nadaje się do stałych związków - może być tylko między nami układ - a ja chciałabym więcej. Zadzwoni czasem, napisze sms-a, a kiedys pisał i dzwonil codziennie - kiedy był luźny układ -jak dałam znać że mi zależy na czymś więcej - cisza. Kos napisze - wyjdź do ludzi, zakochaj się - wychodzę, to akurat się nie zmieniło u mnie - ale mieszkam w małym mieście - nie ma tu szansy na poznanie kogokolwiek - porażka - i tak siedzę, leżę i ciągle mi się w tej głowie telepie pan D.