Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana:(

guz w odbycie pomocy!!"(

Polecane posty

Gość zalamana:(

witam, mam pewien problem i prosze o porade. Nabawilam sie hemoroidow i podczas smarowana macia, a musialam wlozyc palec glebiej aby lepiej nasmarowac wyczulam w odbycie dosyc gleboko jakiegos guzka, jest on dosyc duzy, okragly, gladki i ruchomy tzn moge go mocniej dotykac i on sie poruszy. Nie boli mnie przy dotyku, jedynie podczas takiego mocniejszego dotyku troszke zapiecze i mam wtedy wrazenie ze od razu musze sie wyproznic. Mam przy tym czesto zaparcia i jak robie "kupe" to nie jest ona normalna tylko takie drobne bobki... Boje sie ze to moze byc jakis poli albo jeszcze cos gorszego:(( Prosze o pomoc, jezeli ktos wie cos na ten temat a moze mial podobne objawy:) Pozdrawiam

Gość to idz do
lekarza

Gość a to jest przecież
taki duzy hemoroid ! uważaj na diete żeby nie podrażniac tego ja też mam te paskudztwa i raz mi pękło i lała sie krew bardzo sie przestraszyłam ale co począć ......... :o

Gość fghnjmkghj
Włóż jednocześnie palec do odbytu i do pochwy i zobacz czy to co czujesz to nie jest przypadkiem szyjka macicy. Ja się kiedyś tak przestraszyłam (też cierpiałam na hemoroidy po porodzie) że zrobiłam kolonoskopię. Ścianka pomiędzy pochwą a odbytem jest cienka i pewnie czujesz szyjkę macicy.