Nerwowy skoczek 134 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lobotomia über alles napisał: Ale nie tak rażącą. Czy obrażanie urzędników państwowych to niekompetencja? Raczej ideologiczny manifest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 690 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, parabataii napisał: A on w ogóle posiada jakieś kompetencje, które mogłyby być podważane? Ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 15 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Nie ma takiego zakazu. Możesz być kim chcesz. zakaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 40 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: zakaz to byl celowy błond pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 117 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Kafeterianin. To brzmi dumnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 690 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Bodnarajca napisał: Nie ma mnie, mało tu jestem, nawet nie ma co szukać. Pisze wiem mądrzejsza, mam nadzieję to wykorzystasz. Na jakieś ...yczne odpisy innych, to stan umysłu nie zamierzam odpowiadać. Dzięki, że się o mnie troszczysz. To w sumie niezbyt popularna postawa na tym forum. Nie jest łatwo zmienić nawyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 166 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, parabataii napisał: A on w ogóle posiada jakieś kompetencje, które mogłyby być podważane? Nie, tezy libeda są a podważalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lobotomia über alles 8 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Czy obrażanie urzędników państwowych to niekompetencja? Raczej ideologiczny manifest. W ogóle nie miał pojęcia o czym pisał. Wyciągał tezy z dսpy i walczył z konstruktywną krytyką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 690 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: Dopiszmy się do ruchu LGBTQ jako K jak Kafeterianin. Do rozważenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 40 Napisano 1 godzinę temu bibed to biznesmen walczacy z systemem a wy to marionetki matrixa w pokemonach, bibed ma zawszw racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 166 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Lobotomia über alles napisał: Ale nie tak rażącą. Zaraz tam razaca, nie taki blask przez beton nie przechodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 47 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Dzięki, że się o mnie troszczysz. To w sumie niezbyt popularna postawa na tym forum. Nie jest łatwo zmienić nawyki. Trzymam kciuki abyś zobaczyła różnice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 134 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lobotomia über alles napisał: W ogóle nie miał pojęcia o czym pisał. Wyciągał tezy z dսpy i walczył z konstruktywną krytyką. No dobrze, ale czy powrócono do wyższych wymagań na państwowe posady po tym jak pis je obniżył? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 447 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Bodnarajca napisał: Polecam odzwyczaić od forum serio, czytałem ciebie mi szkoda. Ludzie na kafeterii to jest stan umysłu. Mało tutaj przebywam. Napisze tutaj większości są ludzie, gdzie indziej nie mają racji bytu, znaleźli się czarnej dziurze w internecie, dla siebie lukę.Obojętnie czy jakieś damesy czy przegrańce. Trochę mi ciebie szkoda jak bijesz z wiatrakami tutaj. Piszesz tak, jakby Brum była niepełnosprawna umysłowo i trzeba ją tu prowadzić za rączkę. Czytam ją od roku? (wcześniej nie znałam) i mam wrażenie, że jest jedną z nielicznych, którzy szukają tu rozmowy na poziomie/zabawy. Jeśli będziecie przeganiać i zniechęcać takie osoby, to pierwsza złożę podpis do admina żeby to forum zaorać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lobotomia über alles 8 Napisano 1 godzinę temu A w Toruniu - bezpłatne zwiedzanie browaru Jan Olbracht z piwowarem + degustacja piwa. Za darmo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 690 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: No dobrze, ale czy powrócono do wyższych wymagań na państwowe posady po tym jak pis je obniżył? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lobotomia über alles 8 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: bibed to biznesmen walczacy z systemem a wy to marionetki matrixa w pokemonach, bibed ma zawszw racje bidet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 40 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lobotomia über alles napisał: bidet? no. szkoda ze nie zdazylam doczytac tematu bo zaraz skasowane jak salowa zostala ukluta w jedrny odbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 690 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lobotomia über alles napisał: A w Toruniu - bezpłatne zwiedzanie browaru Jan Olbracht z piwowarem + degustacja piwa. Za darmo Jeśli można przy tym podgryzać pierniki w czekoladzie to lecę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lobotomia über alles 8 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: No dobrze, ale czy powrócono do wyższych wymagań na państwowe posady po tym jak pis je obniżył? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 15 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: no. szkoda ze nie zdazylam doczytac tematu bo zaraz skasowane jak salowa zostala ukluta w jedrny odbyt jak zostala ukluta ? tez nie zdazylem przeczytac planow remontowych lezaczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 690 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: no. szkoda ze nie zdazylam doczytac tematu bo zaraz skasowane jak salowa zostala ukluta w jedrny odbyt Żałuj. Cytaty tam sypane były jak z rękawa. A jak dyskusja z rzeczowymi argumentami. Oczywiście z jednej strony. I nie było prostackiego hejtu. To był wzór rozmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 47 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Piszesz tak, jakby Brum była niepełnosprawna umysłowo i trzeba ją tu prowadzić za rączkę. Czytam ją od roku? (wcześniej nie znałam) i mam wrażenie, że jest jedną z nielicznych, którzy szukają tu rozmowy na poziomie/zabawy. Jeśli będziecie przeganiać i zniechęcać takie osoby, to pierwsza złożę podpis do admina żeby to forum zaorać. Nie hejtuj jej, to była ostatnia rzecz o której bym cię podejrzewał. Daje jej wsparcie do normalności i do normalnych ludzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lobotomia über alles 8 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Tak. Nie przywrócono. Tusk obiecał od 2027. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 40 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: jak zostala ukluta ? tez nie zdazylem przeczytac planow remontowych lezaczke a bo mnie costam striggerowalo ze salix streczyly ze z byczym niby pisze ta damessa i sie zaczelam przyprdalac i skasowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 166 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Jeśli można przy tym podgryzać pierniki w czekoladzie to lecę! Ja znając życie jeszcze raz musiałabym zwiedzać zamiast browaru i pierników Twierdzę i Muzeum Artylerii Oddziału Wojsk Lądowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 690 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lobotomia über alles napisał: Nie przywrócono. Tusk obiecał od 2027. Niezła strategia. Czy w 2027 są wybory do parlamentu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 447 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Bodnarajca napisał: Nie hejtuj jej, to była ostatnia rzecz o której bym cię podejrzewał. Daje jej wsparcie do normalności i do normalnych ludzi. Jesteś jednym na milion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 40 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Żałuj. Cytaty tam sypane były jak z rękawa. A jak dyskusja z rzeczowymi argumentami. Oczywiście z jednej strony. I nie było prostackiego hejtu. To był wzór rozmowy. Libed ma zawsze tyle argumentow, ogolem jestem fanem wiec ciezko o obiektywizm, sprobowalabym czy cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 134 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, murb napisał: Tak. 5 minut temu, Lobotomia über alles napisał: Nie. Czuję się jak po obejrzeniu wiadomości w tvn i republice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach