Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bimut

mam bardzo duzy problem

Polecane posty

Gość lalalalaalaliaiaialallala
smieszna gowniara

Gość annnaapannaa
jak chcesz wiedziec to zrob test ciazowy! jesli okres spoznia ci sie 2 tygodnie to test bedzie jak najbardziej wiarygodny. Zrob i bedziesz wiedziala co to za problem??

Gość bimut
ale ja juz taka niepewna chce byc w ciazy testy negatywne a do tego ani okresu a sytki mnie bola :/

Gość bimut
robiłam testy wszyscy myslicie sobie ze ja jestem jakas główniara czy cos w tamtym roku w czerwcu poroniłam i juz prawie rok sie staramy i dalej nie jestem w ciazy;/ a tak bardzo bymm chciała:/

Gość dgfvvxmcncm,xn
to napewno w ciąży nie jesteś... stres, infekcje może cos innego...czekaj na wizytę u lekarza, w tym czasie może pojawic sie okres. I nie przezywaj już tak. Zastanów się czy napewno jestes gotowa na bycie matką .

Gość dgfvvxmcncm,xn
zaczełaś sie starać przed osiemnastką? Co na to twoi rodzice? masz męża czy chłopaka?

Gość paveeel28qq
boze takie laski nie powinny miec neta

Gość martusiaaa33322
w ktorym tygodniu poronilas?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaa2
zlo

Gość bimut
zaczelism sie starac po mojej 18 moi rodzice sa bardzo zadowoleni b dobrze sie ucze moj maz pracuje rodzice nasi kupili nam dom mieszkamy razem i bardzo nas wspieraja ja jestem bardzo gotowa i swiadoma tego ze chce miec dziecko moj maz tez

Gość bimut
koncem 7 poczatkiem 8

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaa2
zero postow

Gość bimut
:/

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa21
super że masz już męża , rodzice kupili Wam dom, dobrze się uczysz... ale widać po Twoich postach że jesteś niedojrzała emocjonalnie do tego by zostać matką . Taka jest prawda. Nie masz żadnych zainteresowań? nie lubisz sie bawić jak dziewczyny w twoim wieku? nie chciałabyś podróżować? nacieszyć się meżem i wspólnym życiem? Przemyśl to... Tak naprawdę nic w życiu nie osiągnęłaś, nie znasz życia... a pchasz sie do pieluch.

Gość fvdfvsfcdscd
a może mąż już podstarzały i chce bachora? :D pewnie kasiasty, dom ci kupił :P

Gość bimut
moj maz ma 21 lat mature zdał wtamtym roku jak nie potrafisz czytac to moje rodzice dom nam kupili

Gość bimut
jaaaa 21 ja nie chce sie bawic kocham dzieci miałam młódsze siostrzyczki opiekowałam sie nimi nie miałam jakiej kolwiek ochoty zeby chodzic na imprezy a co do zwiecania swiata bd zwiedzac z dzieckiem nie wiem co za problem mezem bd sie cieszyc kazdym dniem a co mi dziecko w tym wszystkim przeszkadza i pieluchy :) zrozumcie kocham dzieci

Gość bimut
i to jest zle bo mam 19 lat to jest przeszkoda ze nie moge miec dzidzi dla was bo ja musze szlaec zwiedzac przeciez na imprezy nie chce chodzic a zwiedzac bd z dzieckeiim i mezem:)