Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analfabetka1233445

matura ustna z polskiego

Polecane posty

Gość analfabetka1233445

Chciałam was zapytać czy ciężko ją zdać, słyszałam, że niektórzy nie zdali, albo zabrakło im jednego punktu do tych 30%, a komisja i tak ich nie przepuściła. A z kolei jak pytam kogokolwiek co trzeba zrobić żeby nie zdać to mówią, że trzeba byłoby chyba wyjść i kompletnie nic nie powiedzieć. Strasznie się boję tej ustnej matury, wyjdzie komicznie jesli zdam podstawową matematyke na 90%, rozszerzona 70-80 (bo tyle sie spodziwam), a polskiego nie zdam. Jutro mam tą prezentację a jeszcze nie umiem jej na pamiec, horror.

Gość szląg
cześć anal-fabetko no więc mature zdać ciężko, wiedziałem że mi się nie uda, więc zacząłem się trząść, ślinić, upadłem na podłogę i udawałem atak padaczki. Przepuścili mnie, bo nie chcieli mnie mieć na sumieniu. Z perspektwy czasu wiem jednak że lepiej było wziąć się za prezentacje wcześniej, nie dwa dni przed maturą. :(

Gość rutyjik
zdalam bez problemu, ale tylko na 6 pkt i wlasnie nie wiem dlaczego, moja praca byla bardzo dobra i poprawnie odpowiedzialam na wszystkie ich pytania, ale facet byl zjebany. Ogolnie uwazam ze trudno nie zdac...kazdy zdaje chyba ze sie juz zupelnie nie przylozy

Gość analfabetka1233445
zdałam, boże. trzęsłam się tam na tej prezentacji jak osika, może dlatego sie zlitowali ;/ w kazdym razie, najgorsze juz za mna

Gość osiemniascielat
gratulacje a gdzie na studia idziesz?

ja tez nie umiałam na pamięc :D a zdałam na 90% :classic_cool: w dniu prezentacji nie mialam w ogole zadnego rozpoczecia ani zakonczenia i musialam improwizowac :p trzeba tylko trzezwo myslec i jakos tam przedstawic te swoja nieszczesna prezentacje :P wazne sa odpowiedzi na pytania komisji, jak sie pogubisz to dadza Ci malo punktow, a jak bedziesz mowila z sensem to dadza duzo wiec bez nerw :classic_cool: i zdasz spokojnie ;)

Ja dziś miałam, zdałam na 70%, to nie jest trudne, wystarczy mieć w miarę prezentację i coś odpowiedziec na pytania

Gość analfabetka1233445
@osiemnascielat wybieram się na informatyke, albo na finanse i rachunkowosc, sie zobaczy jeszcze

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie! Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie! Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281