Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochedziwne

Mój facet kupił sobie telefon za 2800zł, a mi nie daje żadnych prezentów

Polecane posty

Gość Trochedziwne

Nawet na urodziny dostałam jakiegoś miśka, kwiaty i zabrał mnie do knajpy, nie jakas restauracja tylko zwyczajne miejsce glownie dla studentow, kawa, pizza. Ja sie na jego prezent wykosztowalam, chcialaam by z tego korzystal, bylo zwiazne z jego hobby (torbe na aparat + duza karta pamieci bo mial kilka malych) i co z tego mam, gowno. Nie jestem materialistką, sama pracuje i sie ucze ale moglby chociaz sie postarac a nie da mi kwiatka, zaprosi na pizze i gra gitara ;/ Na pizze to moze kolege zaprosic. Co o tym myslicie? Nie rozmawialam z nim bo nie chce klotni.

Gość materialistka jesteś fsde
i pazera

Gość sfferdaaa
Rzuc go, związek ze sknerą to masakra a on traktuje cie chyba jak panienke do seksu. Powazny facet tak sie nie zachowuje

Gość ghrrrrrrrr
o tak, rzuc go:D

Gość alarozowa
Jak mi mój mąż, zanim nim był, kupował badziewne prezenty, to od razu mówiłam co o nich sądzę, teraz słucha mnie uważnie i dostaję zawsze, to co chcę. Nie udawaj radości jak dostaniesz miśka i nie ustawiaj go w pokoju na honorowym miejscu. Podziękuj grzecznie i czym prędzej podaruj jakiemuś dziecku. Jak nie masz w rodzinie, to sąsiadowi małemu albo przypadkiem napotkanemu maluchowi. Jak zapyta o misia, to odpowiedz zgodnie z prawdą, że oddałaś dziecku, któremu sprawi więcej radości niż tobie. A jemu kup na następną okazję plastikowy samochodzik, żołnierzyki albo lalkę.

Gość uyuyyggg
ja uwazam ze koles ma cos z garem skoro nie jest milionerem (?) a kupuje telefon za 3 tysiaki. tępy snob lubiący chwalic sie przed kolegami?

Gość wsp2.0
współczuje, mój zawsze na urodziny wymyśli coś super

Gość no ale zaraz, nie od dzisiaj
nie od dzisiaj wiesz że facet jest skąpy jeżeli chodzi o Ciebie to po cholerę sie wykosztowywałaś na niego? :D

Gość u jaki zjazd księżniczek
dostaje prezent i jeszcze jej źle

Gość Jaki niby on skąpy?
co może miał jej diamentowe kolczyki kupić co? pasożyty jedne!

Gość adanwmpg
kobiety to jednak dziwki