Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schg

Równy koloryt skóry

Polecane posty

Gość schg

Zawsze miałam krosty na ramionach, było ich mnóstwo przez wiele lat, do tego moja skóra była mega sucha. Udało mi się z tym wszystkim uporać i jestem mega szczęśliwa, lecz zostały mi ślady po tych krostkach (które, niestety, często wyciskałam, tak ich nienawidziłam...). Teraz mam całe ramiona w takich ciemniejszych plamkach. Powoli one znikają, ale do lata nie zdążą. Jak mogę wyrównać kolor skóry na ramionach? Zanim je opalę, będę musiała tak z tym chodzić na wierzchu :( Balsam brązujący, smarowanie tych punktów cytryną dla rozjaśnienia? Wszystkie pomysły mile widziane!

Gość jaq
czymś złuszczającym- np. acne derm, effeclar k, i ogólnie krem z kwasami. ale nie wiem czy nie za późno na to. kwasy+ słonce= przebarwienia. chyba ze będziesz chroniła to przed słońcem.

Gość Ania

Znajoma poleciła mi zabieg mezoterapii aby wrównac sobie koloryt skóry na twarzy. Moja była bardzo wyszarzała. Po zabiegu skóra zupełnie jest inna, delikatna, promienna i wygladam dużo lepiej. Zabieg robiłam w  bardzo fajnej klinice i polecam Dr Paradowska Klinika Medycyny Estetycznej w Krakowie