Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anielicaaaaaaa

kontrola po poronieniu?

Polecane posty

Witam, 24.04 poroniłam w 6 tc i miałam zabieg łyżeczkowania, pierwszą wizyte u ginekologa miałam mieć 25.04 (prywatnie) z wiadomych względów się nie odbyła. na jutro mam wizytę u tego samego lekarza, który miał defacto prowadzic moją ciaże to będzie wizyta na NFZ na którą umówiłam się już w styczniu bo takie są terminy. i teraz pytanie, mam wypis ze szpitala, ale nie mam wyników histopatologicznych, dzwoniłam dzisiaj do szpitala, że jeszcze ich nie ma bo jest opóźnienie przez ten długi weekend majowy, Chcę iść jutro do tego lekarza niech mnie chociaż przebada, tylko czy nie będzie zły, że przyszłam bez tych wyników hist-pat.?? zaznaczę, że to będzie moja pierwsza wizyta u tego lekarza. nie wiem od czego mam w ogóle zacząć rozmowe...

Gość no nie wierze
w ogóle po co ta wizyta?na kontrol po poronieniu mozna iśc dopiero po 1 miesiączce,nie wcześniej

tak jak napisane, tą wizyte miałam już umówioną w styczniu bo takie są terminy do tego lekarza na NFZ wiec szkoda mi ją zaprzepaścić, czyli rozumie że nie ma sensu na nią iść?? lekarz mnie nie przebada?

Gość no nie wierze
zbada cie ale nic ci nie powie nowego,jak ci nie szkoda kasy to idź ja byłam po 4 tygodniach i powiedzial,ze za wczesnie przyszłąm bo dopiero po 1 miesiączce nalezy przyjsc ,nawet usg mi nie zrobil ale mialam robione po poronieniu samoistnym tyle,ze ja poronilam w 14 tyg i mimo to nie byalm łyzeczkowana bo macica sama sie oczyscila

nie szkoda mi kasy bo to wizyta na NFZ więc nic nie płace... na niektórych forach przeczytałam, że po 2 tygodniach można iśc na kontrolę/.

Gość ja w ogole nie bylam na
kontroli ;)