Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przedsiebiorca

Dam prace.

Polecane posty

Gość Przedsiebiorca

Ktos usunal.A wiec praca polega na recznym praniu dywanow wysokiej jakosci (dlatego nie moga byc prane maszynami) Stawka 7zl brutto na godzine.Praca po 12 godzin

Gość mojaczk sztuka
7zł brutto? Czyli na rękę za miesiąc wychodzi ponad 1200zł za 12 godzin pracy. Weź się człowieku puknij w swój pusty łeb.

Gość Przedsiebiorca
Malo ? A wiesz jakie jest bezrobocie ? :o Sam ,mam na tym pare tysiecy miesiecznie. To siedz lepiej przed monitorem i zryj wafelki i niech dupsko Ci rosnie.

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
hahahahahahaha że tak powiem

Gość Przedsiebiorca
Warszawa

Gość vfrrvrrr
Rafał 22 lata znowu jestes zgłoszony do modki.

Gość mojaczk sztuka
Przedsiębiorca- Mam stałą pracę i świetnie zarabiam. Mało tego - dorabiam sobie przez internet i świetnie na tym wychodzę. Wiec nie oceniaj skoro nie wiesz z kim rozmawiasz. Swoją ofertą tylko poniżasz ludzi. Jesteś beznadziejny.

Gość Przedsiebiorca
Inni sie ciesza , ze maja prace za 600 zl , a Wy dwa razxy tyle i gardzicie ? To jest wlasnie te polskie bezrobocie i lamentowanie "pracy nie ma" Obiboki i nieroby same.Biurko , komputer , kawka i kilo cukierkow i po 5 tysiecy Wam dac , to bym Wam pasowalo.

Gość mojaczk sztuka
Przedsiębiorca- puknij się w swój pusty łeb. Jeśli masz jeszcze jakieś argumenty to przeczytaj moją wypowiedź wyżej. 🖐️

Gość vipirella
wyzysk jak w ziemi obiecanej -pracodawcy wykorzystuja desperacje ludzi i masywne bezrobocie

Gość jedną nogą w rowie...
Oczywiście, że można pracować i za 1200/12h. Szczególnie wówczas gdy nie ma się innego wyjścia. Jednak powiedz mi jak się za tę kwotę utrzymać? :D Nie ma się co dziwić, że ludzie plują na pracę, która nie daje minimum potrzebnego do życia, bo o jakichś ekscesach typu wakacje, już nie wspomnę :D

Gość snuj się snuj
sztuka, nie "suczka" przedsiębiorco z kilkoma tysiącami... zniszczonych zwojow mózgowych :P

Gość ffggfggghgh
ja bym nawet poszla, ale szkoda że nie w Łodzi :( i tak mieszkam z rodzicami.

Gość Przedsiebiorca
moja sztuka- Ty dorabiasz chyba siedzac na kafeterii i piszac takie glupoty.Nie pasuje Ci praca to wypad z tematu. Wyzysk ? To wolny wybor czy ktos ja chce.Nie jestescie niewolnikami.Nie wiecvie jak sie zyje w tym kraju komus kto ma frme i do oplacenia zusy , podatki i inn rachunki.Ten kraj zabija male frmy.Wy myslicie , ze kazdy przedsiebiorca to bogacz :o

Gość mojaczk sztuka
Snuj się snuj- dzięki że to zauważyłeś/aś. Widać to koleś z niespełnionymi marzeniami. :D

Gość ffggfggghgh
a nie masz czegoś w Łodzi? i czy to praca na umowę o pracę ?

Gość Ktościewidzi
1200 w Warszawie?! Takiego barana to ciężko będzie Ci znaleźć :-D Juz lepiej maja na kasie w biedronce :-D

Gość khgff
te dorobkiewicz za taka prace to conajmniej 1200 netto i to za 8 h dziennie,w warszawie to i tak smieszne pieniadze aleto minimum

Gość Przedsiebiorca
Nie skupiam sie na nickach osob , ktore nieiele dla mnie znacz.Dla mnie to jeden XXX czy masz sztuka , suczka w nicku.Zastosuj sie prosze do mojego posta powyzej.Dorabiaj na necie lepiej.Na show up-ie zapewne 🖐️

Gość nogę w szprychę
komu pracę chcesz dać? człowiekowi ? :o bo za taką robotę i kwotę to małpa by nie poszła. Wolę żreć w fotelu wafelki, jak to powiedziałeś, niż zarabiać na twoje pieniądze. bo zysk tylko ty masz a reszta ( która odwala robotę) tylko ochłapy!

WARSZAWA? A spróbuj za to 1200 sie tu utrzymać. Sam. Bez niczyjej pomocy, wiec bez mieszkanka po cioci, dziadku, tatusiu. No dawaj, wynajmij coś. Uprzedzam tylko, że jak wynajmiesz i oplacisz rachunki to nie bedziesz miał za co już jeść. O kupieniu sobie ubrań, leków, środków czystości, czy wyjeździe na wakacje to ja nawet nie wspominam. Wiec prosze, sprobuj sie tu utrzymać, za 1200 zł. SAM. A potem dopiero pomyśl, czemu ludzie plują na takie pieniądze. Bo to są żadne pieniadze. Chyba, że jest sie studentem i mieszka z rodzicami. I roznosi ulotki w czasie wolnym. Wiem, że to prowo, ale takie pensje tu mamy i ja sie zastanawiam jak za to przezyć.

Gość mojaczk sztuka
To świadczy tylko o Tobie- że niczym sobą nie prezentujesz. Ludzie nie są w stanie wyżyć za tak marne pieniądze przy 12 godzinach pracy. Ale chyba jesteś za bardzo ograniczony. Przeczytaj lepiej co ludzie do ciebie piszą bo widzę, że sama w tym nie jestem. Jesteś beznadziejny.

Gość mojaczk sztuka
Zbieram Ślimaki- niestety to nie prowo. To prawdziwy idiota. ;/

Gość nogę w szprychę
dokładnie jak pisze ślimakowa

Gość mojaczk sztuka
Przedsiębiorca- jesteś absolutnie nieprofesjonalny. Już wyobrażam sobie twoją reklamę: "Kup produkt u mnie a jak nie to wypieerdalaj." - taki wlaśnie wizerunek kreujesz na tym forum 🖐️

Gość Przedsiebiorca
sztuka - powtarzasz sie.Id dorabiaj lepiej na tym swoim necie , a nie sie plujesz tutaj. Ja dalem propozycje , skoro nikt nie chce to nie.Nikogo ne zmuszam.

Gość Popieram przedsiebiorce
Taki kraj chory

Może i prawdziwy... Jak mówie, to tez mamy takich pod dostatkiem, wystarczy ogłoszenia przejrzeć. Jest ich wiecej niż w innych cześciach kraju, ale pieniądze tak samo gowniane w tej chwili. A ceny mieszkań np. sa kosmiczne.

Gość Przedsiebiorca
fh - szkoda , ze nie jestes na tyle inteligentna zeby sie zorientowac , ze to podszyw.Pewnie sama zalozylas ten temat :o

Gość Przedsiebiorca
Bym mial 800 tys to bym mial w dupie te pranie dywanow jak i to forum 🖐️